G. Rodriguez čia atrodė itin seksualiai. Kaip skelbia besoccer.com, tai yra vienas iš darbų, kurių ji ėmėsi 2017 metais pasirašydama sutartį su „Uno Models“. Tais pačiais metais ji su mylimuoju futbolininku susilaukė ir dukrelės Alanos Martinos Ronaldo.

25-erių Georgina neseniai tapo ir apatinių bei maudymosi kostiumėlių prekės ženklo „Yamamay“ veidu. „Ačiū, kad pasirinkote mane ir pasitikėjote manimi, leisdami tapti jūsų nuostabios šeimos dalimi“, – socialiniame tinkle rašė ji.

Vien socialiniame tinkle išpublikuotas kadras sulaukė daugybės paspaudimų "patinka" ir komplimentų. Modelio gerbėjai pastebėjo, jog ji gali pasigirti iš tiesų puikia figūra.

Jau kiek anksčiau buvo rašyta, kad tamsiaplaukė G. Rodriguez užaugo šiaurės Ispanijos mieste Jacoje. Nuo mažens ji kartu su seserimi mokėsi šokio paslapčių, vėliau studijavo Londone, o sugrįžusi į Ispaniją persikėlė į Madridą.

Sostinėje ji dirbo kompanijos „Gucci“ filiale modeliu. C. Ronaldo po išsiskyrimo su I. Shayk blaškėsi – jo širdį mėgino sušildyti nemažas būrys gražuolių. Tačiau galiausiai sutikęs Georginą C. Ronaldo ne tik su ja susilaukė dukrelės, bet ir kartu augina kitus tris savo vaikus. Panašu, kad pora yra iš tiesų laiminga.

Dar neseniai socialiniame tinkle „Instagram“ G. Rodriguez sveikino mylimąjį su pergalėmis futbolo aikštelėje bei pasidalijo mielu įrašu, kuriame Cristiano mielai leidžia laiką su judviejų dukrele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)