Trečiadienį savo bute Erls Korte, vakarų Londone, Felicite mirė nuo, kaip įtariama, infarkto, praneša „The Sun“.

Nelaimės metu kartu su Felicite buvęs draugas nedelsiant paskambino bendruoju pagalbos numeriu. Į namus atvykę medikai mėgino gaivinti Felicite, tačiau jau buvo per vėlu. Įvykio vietoje ji buvo paskelbta mirusia, praneša „The Sun“ ir „The Daily Star“. Merginai buvo 18 metų.

Felicite dar buvo žinoma kaip Fizzy. Ji dirbo modeliu ir „Instagram“ turėjo daugiau nei milijoną sekėjų.

Savo paskutinį įrašą mergina paskelbė sekmadienį. „Nesuprantu, kodėl atrodau tokia sukrėsta“, – prie nuotraukos, kurioje matyti, kaip ji pozuoja priešais veidrodį vilkėdama juodą palaidinę su vienu atidengtu pečiu ir mėlynus džinsus, rašė Felicite.

27-erių Louisas kol kas viešai nepaskelbė apie savo sesers mirtį. Dainininko atstovas, „People“ paprašytas pakomentuoti, atsakymo kol kas nepateikė.

„Felicite buvo nepaprastai mylima jauna moteris. Louisas ir visa šeima ją labai mylėjo. Kaip ir galima įsivaizduoti, jie yra visiškai sugniuždyti. Ji turėjo daugybę draugų, buvo pozityviai nusiteikęs ir linksmas žmogus. Tai didžiulė netektis pasauliui“, – „The Sun“ sakė šeimai artimas šaltinis.

Tiksli Felicite mirties priežastis šiuo metu nėra žinoma.

2016-ųjų gruodžio 7-ąją, būdama 43-ejų, nuo leukemijos mirė Louiso ir Felicite mama Johannah Deakin.

„Johannah visų pirma buvo tiesiog nuostabi septynių vaikų – Louiso, Lottie, Felicite ir dviejų dvynių porų, Phoebe ir Daisy ir Ernesto ir Doris – mama. Jos vaikų talentai ir sėkmė yra principų ir įsitikinimų, kuriuos ji jiems diegė, įrodymas. Ji taip pat buvo nepaprastai puiki anūko Freddie [Louiso sūnaus] močiutė“, – tuomet kalbėjo Johannah vyras Danas Deakinas.

„Ji buvo neįtikėtinai nesavanaudiška, visuomet pirmiausia galvodavo ne apie save, o apie kitus. Ji labiausiai troško, kad visi aplinkui būtų laimingi ir mylimi. Ji nepailsdama dirbo daugelyje labdaros kampanijų ir taip išliko daugybės žmonių ir jų artimųjų atmintyje“, – tęsė D. Deakinas.

„Jei Johannah iš žiniasklaidos sužinodavo apie žmogų, kuriam reikia pagalbos, būdavo visiškai įprasta, kad ji išsyk išsikeldavo tikslą padėti tam žmogui ir suteikti jam tai, ko būtinai reikia. Paprastai ją lydėdavo sėkmė. Tokie dalykai darydavo Johannah laimingą, o man dėl viso to ji atrodė tiesiog tobula žmona ir geriausia draugė, kurią matydavau kasdien“, – pridūrė D. Deakinas.

Šį mėnesį Louisas pagerbė savo mirusią motiną daina „Two of Us“ – pirmuoju singlu iš jo debiutinio albumo. Daina yra itin asmeniška ir emocinga baladė apie juodu siejusį ryšį, nenutrūkusį ir po mamos mirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)