Nelygi dviejų žvaigždžių – M. Galkino ir A. Pugačiovos – santuoka seniai yra audringų aptarimų objektas. Daugelis įsitikinę, kad M. Galkino populiarumas yra įtakingų žmonių pagarba besinaudojančios primadonos nuopelnas. Tačiau pats M. Galkinas taip nemano. Humoristas įsitikinęs, kad šlovė jį aplankė gerokai anksčiau, nei jis susipažino su žmona.

„Gyvenu visiškai įsitikinęs, kad sėkmę pasiekiau iki pažinties su Ala, – prisipažino Maksimas. – Ir tai objektyviai patvirtinama. Tačiau tai nereiškia, kad su jos atėjimu į mano gyvenimą neišaugo mano tarifai. Gimiau su absoliutaus pilnavertiškumo, savo didingumo jausmu, tad man net į galvą neatėjo įsivaizduoti, kad „buvimas Pugačiovos vyru" kažkaip žemintų mano aktorinę savimeilę!"

Vis dėlto, M. Galkino visiškai netrikdo, kad jo asmenybė žmonos fone priblėsta. Artistas ramiai žiūri į tai, kad A. Pugačiovą vargiai kas pavadins „Galkino žmona", nors pati dainininkė, regis, visiškai tam neprieštarautų. „Dabar ji tuo naudojasi kaip pokštu. Neseniai buvome Irinos Muravjovos jubiliejuje, tai ji sakė, kad atėjo ten kaip populiaraus artisto žmona. Priimu tai kaip koketavimą. Tačiau man malonu", – pabrėžė šoumenas.

Humoras M. Galkinui tapo pagrindiniu uždarbiu. A. Pugačiova nesikiša į vyro kūrybą, tiesa, būtent ji paskatino M. Galkiną dainuoti.

Kalbant apie konfliktus, jie žvaigždžių šeimoje gana reti. Sutuoktiniai nekėlė vienas kitam skandalų, juolab viešų. Bėgant metams sutuoktinių meilė vienas kitam tik stiprėja. A. Pugačiova, nepaisant superžvaigždės statuso, realiame gyvenime yra mylinti žmona ir stengiasi, kad jos sutuoktinis būtų patenkintas.

„Kai pas mus ateina svečių, Ala visada sodina mane į stalo galą ir pabrėžia, kad aš esu namų šeimininkas", – pažymėjo M. Galkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)