Kardashianų ir Jennerių klanui taip pat ne svetimas noras vietoj tikro gyvenimo prakišti imitaciją. Tuo buvo galima įsitikinti kiek anksčiau. Visgi labiausiai stebina, kad tai, apie ką šeima akivaizdžiai nenorėjo prabilti, ilgą laiką buvo prieš pat visų mūsų akis.

Daugiausia laidos epizodų nufilmuota Jenner namuose, tiksliau – jų viduje. O štai lauke vykstančios scenos – visos iki vienos „sumeluotos“. Dalykas tas, kad ekrane matomo pastato fasadas neturi nieko bendro su Kris Jenner namais, rašoma portale „The List“.

Kardashianų šeima

Tik labai pykti ant garsiosios šeimos gal ir nereikia, kadangi sprendimas nedemonstruoti namų išorės buvo priimtas ne be pagrindo.

Kai per namų tvorą ėmė ropštis įvairiausi akiplėšos, norintys iš arčiau apžiūrėti garsenybių namą, Kim Kardashian prisipažino suvokusi, kaip nesaugu filmuoti namo eksterjerą.

„Kai filmuojama viduje, visi mato tikruosius mūsų namus“, – patikino Kris Jenner, ir tai bent mažumą guodžia. Tačiau ar ne smalsu pasižvalgyti po lauke filmuotose scenose regimų „Kardashianų šeimos“ namų vidų?

Realybės šou "Keeping Up with the Kardashians"

Archaika dvelkiantys apartamentai

Kaip namas atrodo iš išorės, tikrai nėra paslaptis, tačiau jo vaizdas toks įspūdingas, kad neįmanoma susilaikyti nuo keleto komentarų. Ar matote tą balkoną, einanti palei visą priekinę namo pakylą? Vadinasi, paprasčiausiu namu šio pastato vadinti tarsi nedera. Minėtina, kad nekilnojamojo turto objektų sąrašuose jis įvardijamas kaip Airdelio dvaras, o internetinėse duomenų bazėse („Zillow“) užsimenama, kad kitados šis pastatas vadinosi „Palazzo Dei Sogni“. Išvertus iš italų kalbos tai reiškia „Svajonių rūmai“.

Prabanga dvelkianti rezidencija iškilusi ant privačios kalvelės. Pastatas, kaip, matyt, galite nuspėti, aptvertas. Tiktai vargu ar ta tvora sėkmingai sulaiko ištikimus realybės šou fanus. Kokia galėtų būti priežastis, dėl kurios šio namo taip ilgai nepavyko parduoti? Remiantis gauta informacija, šis Viduržemio jūros regionui būdingą stilių atkartojantis variantas rinkoje kartkartėmis figūravo nuo pat 2007-ųjų. Tik 2018 metų pabaigoje jis pagaliau buvo parduotas už 5,2 mln. dolerių (4,6 mln. eurų).

Kris Jenner

Pastato spinduliuojama aura

Netruksite įsitikinti, kad šou „Kardashianų šeima“ iš išorės matoma rezidencija visiškai nepanaši į daugelį tipinių vilų. Nors pastatas iškilo devintajame praeito amžiaus dešimtmetyje, be to, 2005-aisiais buvo iš esmės renovuotas, vidaus apartamentai atrodo taip, tarytum būtų įrengti prieš keletą šimtmečių. Remiantis „Zillow“ skelbiama informacija, būtent Italijos Toskanos regione esantys Medici šeimai kitados priklausę vilų kompleksai tapo įkvėpimu, kuriant šios rezidencijos interjerą ir eksterjerą. Beveik visi kambariai apšviečiami ant lubų kabančių sietynų, o palei sienas stovintys šviestuvai anksčiau buvo naudoti Paryžiaus operos teatre.

Visos namų patalpos skleidžia Viduržemio jūros regiono viloms būdingą aurą, ir tai tik įrodo, kad yra suprojektuotos remiantis Medici rūmų pavyzdžiu. Minėtina ir tai, kad name yra vyno rūsys, be to, tikrai ne mažas. Kaip skelbia „Zillow“, Airdelio dvaro rūsyje sutilptų net 2 tūkst. butelių vyno. Beje, viloje įrengta degustacijoms skirta patalpa.

Idealus kino peržiūrų kambarys

„Namo, kuriame reikia gyventi, kambariai tiesiog privalo būti mėgstami, gražiai įrengti ir tokie, kuriuose norėtųsi leisti laiką“, – leidiniui „InStyle“ yra sakęs Jeffas Andrewsas, tikrųjų Kris Jenner namų interjero dizaineris.

Nors pačiai K. Jenner ir jos vadovaujamam klanui ir netenka ilgiau užsibūti Airdelio dvare, gyvenimo patogumą, kurį čia rastų, ji tikrai įvertintų dešimtukui su pliusu.

Kaip skelbia „Zillow“, viena iš namo patalpų paversta raiškiojo ir THX standarto turinio peržiūrų kambariu. Jame pakabintas daugiau nei pusketvirto metro ilgio ekranas – tikrai idealus pasirinkimas „Kardashianų šeimos“ serijoms peržiūrėti. Galbūt naujasis vilos savininkas tikrai sumanys rengti šio realybės šou peržiūrų vakarėlius? O jei tą asmenį namas suviliojo ne dėl to, kad yra įamžintas kadruose iš Kardashianų gyvenimo, galbūt sprendimą pirklį lėmė tai, kad kaip tik čia nufilmuoti tam tikri serialų „Rome“, „Entourage“ ir „True Blood“ epizodai.

Įspūdingos virtuvės (taip, jos yra dvi)

Daugeliui namuose tikrai pakanka ir vienos virtuvės, tačiau „Svajonių rūmuose“ jos dvi: viena viduje, kita – lauke.

Ypač įspūdingai įrengta viduje esanti virtuvė. Vietą čia rado iš nerūdijančiojo plieno pagaminta „Viking“ produkcija. Viduryje granito stalviršiu puikuojasi masyvus stalas. Viskas be išimties tviska prabanga. Tikrai nekeista, kad virš stalo kabo anaiptol ne įprasti šviestuvai, o tikrų tikriausi sietynai. Virtuvė pereina į pusryčiams skirtą patalpą, kurioje stovi šešiems asmenims pritaikytas stalas. Nors name įrengtas vyno rūsys, butelį šio gėrimo galima patogiai pasiimti iš čia pat esančių specialių lentynų.
Jei oro sąlygos džiugina, kaip Los Andžele paprastai ir būna, galima kuo puikiausiai naudotis lauke esančia virtuve, kurioje akimirksniu pasijusite it persikėlę į Toskaną. Virtuvės vaizdą labai pagyvina dailiai apkarpyti augalai ir viršuje regimi medžių vainikai.

Vakarėlį galima surengti ir prie baseino

Ar būtų galima sakyti, kad vila nepriekaištinga, jei joje nebūtų plaukimo baseino? Jokiu būdu ne. Beje, Airdelio dvare yra ne tik jis, bet ir sūkurinė vonia. Medžių paunksmės apgaubtame užpakaliniame kieme akį džiugina keletas itališko stiliaus fontanų, o nuo tinkuotos sienos krenta pora vandens kaskadų.

Nors „Svajonių rūmų“ baseinas tikrai įspūdingas, būtina užsiminsi, kad jis niekaip neprilysta Kim Kardashian nuosavam baseinui. Pastarasis jį tikrai pranoksta savo dydžiu. Gigantiškų gabaritų konstrukcija buvo pradėta statyti 2018 metų vasaros pabaigoje. Sklinda kalbos, kad tas baseinas tiesiog milžiniškas. Standartiniai baseinai paprastai būna 6 metrų pločio ir 9 metrų ilgio, bet Kim ir Kanye Westų baseinas yra net 9 metrais ilgesnis už standartinį. Žinoma, ir jų namo vertė – 60 mln. dolerių (52,7 mln. eurų). O juk atsimenate, kad „Svajonių rūmai“ buvo parduoti tik už 5,2 mln. dolerių (4,6 mln. eurų)? Todėl Toskanos vaizdų įkvėptas baseinas nuvilti neturėtų.

Aštuoni papildomi vonios kambariai

Tikrai neverta nusigąsti neaptikus tualeto pagrindiniame vonios kambaryje, kadangi šiame name yra dar aštuoni įvairiose pastato vietose įrengti vonios kambariai. Beje, tikruosiuose Kris Jenner namuose, Hidden Hills, Kalifornijoje, vonių taip pat nemažai. Remiantis portale „InStyle“ publikuotu interviu su interjero dizaineriu J. Andrewsu, K. Jenner priklausančiame name iš viso yra aštuonios vonios, vadinasi, viena mažiau nei jos namų fikciją kuriančioje viloje.

Nors pagrindinis K. Jenner vonios kambarys įrengtas gana moderniai, name yra ir tokia vonia, kurią pavyksta panaudoti pagal kelias paskirtis. Ji atlieka ir makiažo studijos, ir garderobo patalpos, ir netgi kambario funkciją. Vis dėl to pasijusti joje it SPA salone, matyt, pavyks sunkiau, nei Airdelio dvare. Vargu ar kur nors sugebėsite rasti visų devynių čia esančių vonių atvaizdus, tačiau, turint omeny, kad pastato interjeras atitinka Toskanos temą, galima nuspėti, kad jos panašios į pagrindinę, tik gal šiek teik mažiau ištaigingos.

Milijonieriui tai – puikus laimikis

2007 metais pirmą kartą rinkoje pasirodęs Airdelio dvaras buvo vertinamas 12 mln. dolerių (10,5 mln. eurų pagal dabartinį kursą). Žinoma, tai buvo metas prieš pat nekilnojamojo turto rinkoje išgyventą nuosmukį. Iki 2008 metų pradžios šio objekto kaina jau nesiekė nė 10 mln. dolerių (8,7 mln. eurų pagal dabartinį kursą), tačiau ir toliau tik krito. Nors skelbimai apie namo pardavimą buvo net kelis kartus panaikinti, o vėliau, sumažinus kainą, vėl įkelti, 2011 metais pastatas dar kainavo 8 mln. dolerių (7 mln. eurų), ir tai tikrai nemažai, palyginti su galutine jo verte – 6,5 mln. dolerių (5,7 mln. eurų). Jį įsigyti nutaręs asmuo, matyt, puikus derybininkas: faktiškai vila buvo parduota už 5,2 mln. dolerių (4,6 mln. eurų).

Aišku, vertinant objektyviai, pigiu šio dvaro niekaip nepavadinsi, tačiau jį įsigijęs milijonierius tikrai galėtų didžiuotis, jog gyvena namuose, kuriuos puikiai atpažįsta milijonai žiūrovų visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)