52 metų L. Perry mirė kovo 4 dieną, praėjus penkioms dienoms nuo labai stipraus insulto.

1993 metų lapkritį jis vedė Rachel „Minnie" Sharp. Su buvusia baldų pardavėja Rachel aktorius susitikinėjo dvejus metus, tada privačios ceremonijos metu Beverli Hilso viešbutyje „Four Seasons Hotel" abu prisiekė vienas kitam amžiną meilę. Jų vestuvėse dalyvavo pusšimtis artimiausių draugų ir šeimos narių (tarp jų ir kartu su juo minėtame seriale filmavęsi Jasonas Priestley, Jamesas Eckhouse'as ir Brianas Austinas Greenas, taip pat jaunikio motina ir patėvis Ann ir Steve'as Bennettai).

Nors R. Sharp tėvas Alanas parašė scenarijų 1983 metų Melo Gibsono ir Sigourney Weaver filmui „Pavojingo gyvenimo metai" (The Year of Living Dangerously), ši mergina turėjo gyvenimą ir už Holivudo ribų, dėl ko tapo puikia partija L. Perry. „Ji tiks Luke'ui, – tuo metu leidiniui „USA Today" sakė serialo kūrėjas Aaronas Spellingas. – Ji nedalyvauja šou versle. Ji tikrai blaivaus proto".

Pradžioje pora gyveno kartu su jo trimis vietnamietiškomis pilvotomis kiaulytėmis San Fernando slėnyje. 1993 metais aktorius leidiniui „People" savo gyvenamąją vietą apibūdino kaip „seną namą ant vieno akro žemės". Vėliau pora susilaukė dviejų vaikų – sūnaus Jacko, kuriam dabar 21 metai, ir trejais metais jaunesnės dukters Sophie. 2003 metais pora išsiskyrė. Nuo to laiko bendrai rūpinosi abiem savo atžalomis.

„Luke'as buvo ypač puikus tėtis, visada pasiekiamas, – leidiniui „People" pasakojo šaltinis iš jo aplinkos. Jis visada lankėsi vaikų mokyklos ir popamokinės veiklos renginiuose, kai jie buvo maži. Jam patiko paprasčiausiai būti su jais ir dėl jų. Jis labai didžiavosi viskuo, ką jie pasiekė."

Jackas pasekė tėvo pėdomis ir įsiliejo į pramogų verslą, tačiau kaip profesionalus imtynininkas. Puikiu kūno sudėjimu ir liūto garbanomis išsiskiriantis Jackas šiuo metu rengia pasirodymus kaip „Jungle Boy Nate Coy". Sausio mėnesį jis pasirašė sutartį su „All Elite Wrestling".

L. Perry palaikė savo sūnų, netgi pasirodydavo Los Andžele stebėti jo kovų, kai imtynininkas dar kovojo už „Underground Empire Wrestling". Pasididžiavimo neslepiantis tėvas buvo pastebėtas tribūnose, iš kurių visą laiką filmavo savo atžalą.

Artimi santykiai aktorių siejo ir su dukra Sophie. Pernai birželį ji pasidalino nuotrauka, padaryta prieš jos išleistuvių pokylį. Joje tėvas bučiuoja savo dukrai į skruostą. Sophie taip pat pasidalino nuotrauka spalio mėnesį, kurioje abu stovi apsikabinę, vilkintys laukui skirtą aprangą.

Pastaruoju metu mergina gyveno Malavyje, Afrikoje, kur su grupe savanorių dirbo bendruomenės plėtros projekuose. Keturių mėnesių kelionės metu ji turėjo aplankyti ir Braziliją. Šaltinių teigimu, kai pakriko tėvo sveikata, mergina tebebuvo Afrikoje, tačiau dar spėjo atvykti į Los Andželą iki tėvo mirties.

L. Perry turėjo 44 metų sužadėtinę Wendy Madison Bauer. Ji taip pat buvo šalia jo pirmadienį, kaip ir sūnus Jackas, dukra Sophie, buvusi žmona, brolis Tomas Perry, sesuo Amy Coder, motina A. Bennett ir patėvis S. Bennettas.

S. Bennettas L. Perry širdyje užėmė ypatingą vietą, mat padėjo auginti berniuką nuo tada, kai jam buvo dvylika. „Tai puikiausias vyras, kokį pažįstu. Myliu jį, – sakė L. Perry 1991 metais, aiškindamas savo nutrūkusius santykius su tikruoju tėvu, kuris 1980 metais mirė nuo infarkto. – Būtent jis išmokė mane svarbių dalykų, kuriuos privalėjau žinoti apie vyro gyvenimą."

Šiuo metu L. Perry šeima paprašė suteikti laiko privačiam gedėjimui. „Šeima vertina iš viso pasaulio plaukiantį palaikymą ir maldas už Luke'ą, ir pagarbiai prašo privatumo šiuo didaus gedulo metu, – sakoma šeimos atstovo išplatintame pranešime. – Šiuo metu daugiau informacijos nebus teikiama."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)