37 metų Kate Middleton ir 37 metų Meghan Markle dalyvavo priėmime Bakingamo rūmuose, kurį karalienė surengė Velso princo titulo investitūros jos sūnui Charlesui 50-ųjų metinių proga.

Renginyje, kuris buvo skirtas pagerbti princo Charleso indėlį į Velso nacionalinį gyvenimą, tarp svečių taip pat buvo kunigaikštienių sutuoktiniai ir premjerė Theresa May.

Charlesas Velso princu buvo paskelbtas devynerių, 1958 metų liepos 26 dieną, o formaliai karalienė titulą jam suteikė Kernarvono pilyje 1969 metų liepos 1 dieną.

Priėmime buvo demonstruojamos investitūros regalijos, tarp jų karūna, kardas ir žiedas, taip pat ir Patento laiškai, kuriais jis 1958 metais buvo paskelbtas Velso princu.

34 metų princui Harry jo tėvo garbei surengtame priėmime kompaniją palaikė ir žmona Meghan, taip darkart bandydama paneigti gandus apie karališkoje šeimoje kilusius nesutarimus. Sasekso kunigaikštienė vilkėjo 895 svarus (1037 eurus) kainuojantį Amandos Wakeley paltą, priderintą prie gėlėmis dekoruotos suknelės.

Tuo tarpu su 36 metų princu Williamu pasirodžiusi Kembridžo kunigaikštienė vilkėjo mėtų spalvos suknelę su sagutėmis ir rauktomis rankovėmis, avėjo zomšinius kūno spalvos aukštakulnius.

Premjerė T. May buvo nufotografuota daranti reveransą karalienei, abi moterys šia proga buvo pasipuošusios ryškiais violetinės spalvos apdarais.

Dryžuotu kostiumu vilkintis princas Charlesas buvo pastebėtas kalbantis su „Sostų karų“ (Games of Thrones) žvaigžde aktoriumi Owenu Teale’u ir operos dainininku Wynne’u Evansu.

Renginyje dalyvavo ir Velso grupė „Stereophonics“, kurią princas Charlesas globojo jos karjeros pradžioje.

Karalienė Elžbieta II išskirtiniam priėmimui suteikė gyvumo, pasirodžiusi su violetiniu brokato švarku ir alyviniais taškučiais puošta suknele, kurią sukūrė Stuartas Parvinas. Dar ji segėjo ametistų bei deimantų segę ir turėjo jos skiriamuoju ženklu tapusią „Launer London“ rankinę.

Paskui ją ėjusi Meghan plaukus buvo susegusi į jai būdingą kuodą, o prie kūno spalvos zomšinių batelių buvo priderinusi šviesaus satino delninę.

Aštuntą mėnesį nėščia Sasekso kunigaikštienė vilkėjo stilingą brokato suknelę. Prie jos puikiai derėjo Amandos Wakeley paltas, 205 svarus (237 eurus) kainuojanti „Wilbur & Gussie“ delninė, 525 svarus (606 eurus) kainuojantys Paulo Andrew aukštakulniai ir 215 svarų (250 eurų) kainuojantys „Maison Birks“ auksiniai auskarai.

Saugius ansamblius linkusi rinktis Kembridžo kunigaikštienė šį kartą pasipuošė suknele, kuri atrodė beveik identiškai „Beulah“ suknelei, kuria ji vilkėjo 2012 metais viešėdama Kvala Lumpūre.

Tiesa, vienoje patalpoje vėl atsidūrusios kunigaikštienės elgėsi diskretiškai ir viena kitai neapykantos nedemonstravo. Kaip teigia kartu renginyje dalyvavę šaltiniai, jos vengė susitikimo akis į akį ir tarpusavyje nebendravo.

Iki šiol kalbama apie prieš M. Markle ir princo Harry vestuves tarp jų nutikusį konfliktą, kuris išprovokavo ir Sasekso kunigaikščių norą kuo greičiau išsikraustyti į užmiestį.

Apie tai, jog reikia pamiršti nesutarimus mįslingai prakalbo ir pati karalienė Ežbieta II savo kalėdiniame sveikinime, transliuotame visai šaliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)