B. Cooperio ir jo mamos santykiai tapo dar tvirtesni po to, kai 2011-aisiais mirė jo tėtis. Nuo to laiko mama kartu su juo pasirodo ant raudonojo kilimo, ji yra jo buto ir kelionių draugė, kolegė ir santykių vertintoja. Svarbiomis gyvenimo akimirkomis ji buvo šalia sūnaus. Juk tokia mamos dalia, tiesa?

Pasak „The Independent“, B. Cooperis ir jo mama yra tokie artimi, kad aktorius jai skambina po kelis kartus per dieną. Kai kuriems toks artimas ryšys gali pasirodyti keistas, tačiau jis yra neabejotinai žavus ir mielas, todėl verta iš arčiau žvilgtelėti į puikius B. Cooperio ir jo mamos santykius.

Jis tebegyvena su mama

Išsikėlimas iš tėvų namų yra vienas esminių momentų, žyminčių savarankiško gyvenimo pradžią. Tačiau B. Cooperis, panašu, yra iš tų vaikų, kurie ir suaugę nutaria gyventi drauge su tėvais, tik tą nuėmė tikrai ne finansinės priežastys ir noras sutaupyti. B. Cooperis 2011-aisiais pakvietė savo mamą Glorią apsigyventi drauge su juo Los Andžele, kad dviese būtų lengviau atsigauti po tėčio mirties.

Savo interviu „Los Angeles Times“ žvaigždė pripažino, jog, ko gero, jis nėra pats puikiausias buto draugas, tačiau jiedu stengiasi kaip išmanydami. „Esu labai artimas savo šeimai, o tėčio mirtis siaubingai sukrėtė mus visus. Tai buvo tikras skilimas, kurio pasekmės dar tebejaučiamos. Mums reikia vienas kito, todėl būname kartu. Nėra taip, kad aš gyvenčiau pagrindiniame name, o ji – svečių namelyje. Ne, ji gyvena gretimame kambaryje. Tačiau esmė ta, kad ji yra nepaprastai kieta. Mes galime drauge leisti laiką, o ji gali įveikti netektį ir gyventi toliau“.

Nėra aišku, ar B. Cooperis ir šiandien tebegyvena su mama, tačiau tai būtų labai suprantama: auginant mažą vaiką, tikrai praverstų močiutės pagalba. 2015-aisiais buvo rašyta, kad B. Cooperis norėjo, jog Gloria ir jo mergina, dabar – jau ir vaiko motina Irina Shayk gyventų drauge su juo.

Mama nevengia drauge su aktoriumi pasirodyti ant raudonojo kilimo

Žmonės, kurie kartu su įžymybėmis atkeliauja į apdovanojimus ir pasirodo ant raudonojo kilimo, yra nepaprastai svarbūs. Jų pasirodymas padeda atsirasti intriguojančioms antraštėms. Jei žvaigždė nori paskelbti apie naujus santykius, nėra geresnio būdo, nei kartu pasirodyti ant raudonojo kilimo. Jei siekiama paskleisti gandus apie išsiskyrimą, užtenka kilimu žengti vienam. Tad nereikia nė sakyti, jog buvo svarbu ir netikėta, kai per 2019-ųjų Ekrano aktorių gildijos (SAG) apdovanojimus B. Cooperis ant raudonojo kilimo panoro pasirodyti ne su savo ilgamete mergina I. Shayk, o su mama.

Filmas „Taip gimė žvaigždė“ („A Star Is Born“), kurį B. Cooperis režisavo ir atliko jame pagrindinį vyro vaidmenį, buvo nominuotas keturiose SAG apdovanojimų kategorijose, tačiau negavo nė vieno apdovanojimo. Bet B. Cooperio mama buvo šalia, tad galėjo jį paguosti ir palaikyti.

O kur buvo I. Shayk? B. Cooperis ir jo mylimoji itin stengiasi išlaikyti savo santykių privatumą, tad drauge ant raudonojo kilimo pasirodo nedažnai. Kaip pranešama, SAG apdovanojimų metu ji buvo užimta – dalyvavo dizainerio Marco Jacobso renginyje Maskvoje.

B. Cooperis išties mėgsta į apdovanojimus pasikviesti mamą. Tiek per 2013-ųjų „Oskarų“ apdovanojimus, kai buvo nominuotas už savo vaidmenį filme „Optimisto istorija“ („Silver Linings Playbook“), tiek per 2015-ųjų „Tony“ apdovanojimus ant raudonojo kilimo jis pasirodė drauge su mama. Stiliaus pojūčiu ir originalumu pasižyminti G. Campano „Oskarų“ ceremonijoje pasirodė apsiavusi patogius žvilgančius sportbačius. Įdomu, ar jiedu nesėdėjo šalia Chriso Evanso, tais metais į „Oskarų teikimo ceremoniją taip pat atsivedusio mamą?

B. Cooperis mūvi savo tėčio vestuvinį žiedą

Šeima B. Cooperiui reiškia viską, tad tėčio mirtį jis išgyveno tikrai nelengvai. Pasak „The Independent“, likus metams iki antrosios filmo „The Hangover“ („Pagirios Tailande“) dalies filmavimo Tailande, aktorius rūpinosi nepagydomu plaučiu vėžiu sirgusiu tėčiu Charlesu Cooperiu. Kaip pranešama, likus penkiems mėnesiams iki tėvo mirties, B. Cooperis persikėlė gyventi pas tėvus. Tėtis mirė ant aktoriaus rankų.

Apie tėvo netektį B. Cooperis pasakojo „The Independent“. „Visiškai viskas atrodo tarytum nauja realybė. Tai nėra kažkoks atskiras pokytis – pasikeitė visas pasaulis. Viskas pakito ne palaipsniui, o akimirksniu. Kai laikiau jį ir išgirdau paskutinį jo atodūsį, rodėsi, kad viskas iš esmės pasikeitė“, – prisiminė aktorius.

Nuo to laiko B. Cooperis ėmė mūvėti savo tėčio vestuvinį žiedą. Iš pradžių jis mūvėjo žiedą ant kairės rankos piršto, taip pagerbdamas tvirtą tėvų santuoką, pranešė „Hello!“. Pasak „The New York Times“, maždaug 2018-ųjų rugsėjį aktorius ėmė nešioti ant kaklo pakabintą žiedą.

B. Cooperis netgi dirbo drauge su mama

B. Cooperis išties nemažai laiko praleidžia su mama, tačiau jiedviem taip pat teko kartu ir pasidarbuoti. Interviu „E! News“ žvaigždė atskleidė, kad jo motina dalyvavo kuriant filmą „Džoja“ („Joy“). „Ji buvo režisieriaus Davido O. Russello konsultantė kuriant šį filmą“, – pasakojo aktorius.

„Džoja“ yra pasakojimas apie internetinės parduotuvės HSN karalienę Joy Mangano, sukūrusią stebuklingą šluostę ir tapusią sėkminga verslininke. Paaiškėjo, kad B. Cooperio mama yra didžiulė televizijos parduotuvių gerbėja ir yra tiesiog pamišusi dėl QVC televizijos – taip smarkiai, jog filmo premjeroje netgi segėjo teleparduotuvėje pirktą Audrey Hepburn vaizduojančią segę. Ji taip pat nusipirko specialų įrenginį, galintį pagelbėti susiorientuoti aplinkoje, greičiausiai ir ant raudonojo kilimo. Štai kaip laidų vedėjui Sethui Meyersui šį atvejį aiškino B. Cooperis: „Mama tarė: „Nusipirkau šį puikų... įrenginį. Kai vairuoji, jis gali nurodyti, kaip nuvykti į konkrečią vietą“. Aš nustebau: „Apie ką tu čia dabar kalbi? Mama, juk tai tas pats kaip „Google Maps“, kaip navigacija“. Bet mama nesutiko: „Ne, tai toks įrenginys, kurį galiu nešiotis su savimi“. Tad QVC netgi pavyko G. Campano parduoti įrenginį, kurį ji greičiausiai jau turėjo savo telefone.

Jei nesutari su B. Cooperio mama, santykiai ilgai netruks

B. Cooperio santykiai su I. Shayk apipinti pačiais įvairiausiais gandais. Privatumą itin branginanti pora susidūrė su galybe gandų apie jų skyrybas, ypač dabar, kai bulvarinė žiniasklaida nepaliauja tvirtinti, kad po iširusių sužadėtuvių Bradley kolegė filme „Taip gimė žvaigždė“ Lady Gaga tyko naujo grobio. Tačiau, ko gero, daugiausia gandų susiję su kita moterimi B. Cooperio ir I. Shayk gyvenime – aktoriaus mama.

2016-aisiais „The Sun“ pranešė, kad pora neva išsiskyrė dėl problemų, į kurias įsivėlusi G. Campano. Pasak bulvarinio leidinio, B. Cooperis nutraukė santykius su I. Shayk, kai ši per Kalėdas susipyko su jo mama. Kaip pranešama, pora kalbėjosi apie gyvenimą drauge, o B. Cooperis ir jo mama, ilgamečiai buto draugai, buvo neišskiriami. Suprantama, šie pranešimai tebuvo nepasitvirtinusios spėlionės. Pasak „E! News“, I. Shayk ir G. Campano yra „itin artimos“. Tačiau vienas dalykas bet kokiu atveju yra akivaizdus: jei nesutari su B. Cooperio mama, nesutarsi ir su pačiu B. Cooperiu.

Mama greitai supažindinama su B. Cooperio merginomis

Pažintis su mylimojo mama yra svarbus santykių žingsnis. Panašu, kad B. Cooperio mama šios akimirkos ilgai nelaukia. Prabėgus maždaug trims mėnesiams po tos akimirkos, kai B. Cooperis ir I. Shayk buvo drauge pastebėti Rihannos surengtame vakarėlyje po Met Gala renginio, žvaigždė atsivedė savo merginą į namus supažindinti su mama. Pasak „Hello“, B. Cooperis I. Shayk ir savo mamą supažindino 2015-ųjų spalį: moterys bendravo „draugiškos vakarienės“ metu. Kaip pranešama, aktorius savo mylimas moteris nusivedė į Margeite esantį „Steve & Cookie's“ restoraną, kur jie „paragavo daugmaž visko, kas nurodyta meniu“ ir išsinešė naminių desertų.

Ar B. Cooperis atsivedė I. Shayk į savo ir mamos namus? Sunku pasakyti, tačiau ji atrodo esanti iš tų mamų, kurios mielai paruoštų abiem pusryčius po audringos nakties. Panašu, kad dar per patį pirmąjį susitikimą I. Shayk ir G. Campano išties susidraugavo, mat jau kitą mėnesį jiedvi suplanavo susitikimą tik dviese. Pasak „People“, tuomet abi moterys buvo pastebėtos Niujorke drauge vedžiojančios B. Cooperio šunį.

B. Cooperio mama – jo kelionių bendražygė

Br. Cooperio kelionių draugė nėra tik jo gražuolė mergina. Kartais mama taip pat išsirengia atostogauti drauge. Pasak „People“, 2015-aisiais B. Cooperis nusivežė abi savo gyvenimo meiles, mamą ir I. Shayk, atostogų į Naujojo Džersio pakrantę. Tuo metu buvo praėję visai nedaug laiko po pirmojo abiejų moterų susitikimo. Pažintis su mylimojo tėvais ir taip yra pakankamai trikdantis įvykis, o šiuo atveju teko gyventi ankštame pakrantės namelyje drauge su menkai pažįstamu žmogumi. Tiesa, reikia pripažinti, kad žymūs aktoriai gali rinktis ir ne tokius ankštus pakrantės namelius. Tačiau tikėtina, jog abi moterys atostogų metu rado bendrą kalbą.

Kaip pranešė „People“, I. Shayk su B. Cooperiu ir jo mama aplankė keletą Naujojo Džersio miestų. Jie mėgavosi Filadelfijos sumuštiniais „Bob's Grill“ Ošen Sityje, ragavo ledus Brigantine ir, kaip pranešama, Atlantik Sityje aktorius netgi netikėtai pabučiavo savo merginą prieš susitikdamas su mama vakarienės. Tikėtina, kad tai buvo viena iš retų poros akimirkų, kai jie buvo tik dviese.
Sklinda gandai, kad mama kišasi į B. Cooperio santykius.

Kiekviena mama turi savo nuomonę apie žmogų, su kuriuo susitikinėja jos vaikas, tačiau G. Campano, kaip teigiama, nesivaržo savo minčių išdėstyti garsiai. B. Cooperio ir jo mamos namuose nutylėjimų nebūna. Pasak „Radar Online“, B. Cooperio mama buvo tikra kliūtis sūnaus santykiams su aktore Zoe Saldana. Teigiama, kad ji pastūmėjo porą visam laikui išsiskirti. Tapatybės atskleisti nepanoręs šaltinis bulvariniam leidiniui pranešė, kad G. Campano pernelyg nesidžiaugė sužinojusi, jog jos sūnus atnaujino santykius su J. Saldana. Ji visgi mėgino geriau pažinti aktorę (abi moterys buvo pastebėtos pramogaujančios kine 2012-aisiais, tačiau galiausiai pasirodė, kad Z. Saldaną ne taip paprasta pažinti.

Manoma, jog G. Campano be užuolankų pasakė sūnui, kad šįkart jis dar nesurado tos vienintelės. „Kai Zoe ir Bradley ėmė ir vėl susitikinėti, mama pasakė Bradley, kad jiems jau dukart nepavyko, tad kokia prasmė ir vėl kartoti tą patį?“, – tvirtino šaltinis. Tačiau jei G. Campano iš tiesų taip sakė, nepanašu, jog ji klydo. Dabar B. Cooperis yra laimingas tėtis, o jų santykiai su I. Shayk atrodo itin rimti. Mama žino geriausiai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)