Prabėgus kelioms dienoms po to, kai aktoriai „Oskarų“ ceremonijoje atliko dainą „Shallow“ iš jų garsiojo filmo „Taip gimė žvaigždė“ („A Star Is Born“), gavusio apdovanojimą už geriausią dainą, Lady Gaga laidoje „Jimmy Kimmel Live“ atvirai pasisakė apie įsimintinąjį jos ir kolegos pasirodymą.

Trečiadienį vykusio pokalbio metu Jimmy‘is Kimmelis atkreipė dėmesį, kad faktas, jog porą siejantis ryšys daugeliui ėmė atrodyti esąs tikras meilės romanas, privertė juodu tiesiog kilstelėti antakius iš nuostabos. Tačiau Lady Gaga nutildė šiuos gandus ir patvirtino, kad visa tai tebuvo vaidyba.

„Taip, žmonės pastebėjo meilę, ir kas iš to? Mes norėjome, kad būtent tai jie ir pamatytų. „Shallow“ yra daina apie meilę, o „Taip gimė žvaigždė“ – meilės istorija. Buvo labai svarbu, kad mudu visą laiką justume tarpusavio ryšį. Kai dainuoji dainas apie meilę, nori, jog žmonės tą meilę jaustų“, – J. Kimmeliui aiškino 32-ejų aktorė ir dainininkė.

Lady Gaga netgi pažymėjo, kad jos ryšys su B. Cooperiu niekuo nesiskyrė nuo to karto, kai ji prieš kelerius metus apsikabino Tony Benettą, su kuriuo kartu dainavo. Lady Gaga patikino, kad tarp jos ir T. Benetto taip pat nebuvo užsimezgę romantiški santykiai.

„Aš esu aktorė ir, man regis, [Bradley ir aš] pasirodėme šauniai. Apmulkinom jus!”, – juokdamasi sakė Lady Gaga.

Ji taip pat pabrėžė, kad B. Cooperis siunkiai dirbo: jis ne tik režisavo ir prodiusavo filmą, bet ir sudėliojo visas sekmadienio pasirodymo detales. Lady Gaga sakė buvusi sujaudinta, kai pamatė, kaip Holivudas reagavo į gyvą B. Cooperio dainavimą.

„Bradley yra muzikantas. Iš viso šio epizodo man labiausiai patiko tai, kad galėjau džiūgauti, jog visi pamatė jo gyvą pasirodymą“, – sakė Lady Gaga.

„Tą akimirką, kai jis pradėjo dainuoti: „Sakyki man, mergyt“, žiūrovai ėmė džiūgauti ir skatinti palaikymo šūksniais, o aš mintyse kartojau: „Taip, Bradley, taip ir toliau!”, – neslėpdama palaikymo, pridėjo Lady Gaga.

Per savo pasirodymą „Oskarų“ ceremonijoje sekmadienį filme mylimuosius vaidinę B. Cooperis ir Lady Gaga prie pianino sėdėjo šalia ir dainavo susiglaudę skruostais, vėliau meiliai pažvelgė vienas kitam į akis, o B. Cooperis apkabino Lady Gagą per liemenį.

Nepaliaujantys žavėtis tarp Lady Gagos ir B. Cooperio ekrane ir už jo ribų tvyrančia atmosfera kai kurie interneto komentatoriai netgi išreiškė norą, jog aistringas judviejų pasirodymas sekmadienį būtų pasibaigęs bučiniu.

Bet, užuot pasibučiavę, Lady Gaga ir B. Cooperis nusišypsojo vienas kitam ir apsikabinę nuėjo nuo scenos. Apsikabinimų jiedu nevengė ir užkulisiuose, kai juos aplodismentų audra pasitiko palaikanti filmo kūrimo komanda.

„Ar puikiai pasirodžiau?“, – klausė Lady Gaga. Sulaukusi sveikinimų, ji pažvelgė į B. Cooperį ir tarė: „Aš taip tavimi didžiuojuosi!“.

Per po dueto pasirodymo sekusią reklamos pertraukėlę Lady Gaga ir B. Cooperis susikibę pasitiko gausius visų susirinkusiųjų aplodismentus. Sugrįžęs į savo vietą, B. Cooperis apkabino ir pabučiavo savo merginą I. Shayk, o ji pasveikino Lady Gagą ir visą vakarą džiaugsmingai ją palaikė.

Atsiimdama apdovanojimą už geriausią dainą iš filmo ir sakydama padėkos kalbą, Lady Gaga nesulaikė ašarų ir negailėjo gražių žodžių B. Cooperiui: „Bradley, joks kitas žmogus šioje planetoje nebūtų galėjęs drauge su manimi šios dainos sudainuoti geriau už tave. Ačiū visiems, kad mumis tikėjote, labai jums ačiū“.

Lady Gagos ir B. Cooperio pasirodymas susilaukė nemenko atgarsio, daugelis nepraleido progos pakomentuoti porą siejančio ryšio, įskaitant buvusią B. Cooperio žmoną Jennifer Esposito, Davidą Spade‘ą, Adamą Ripponą ir Mel B.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)