Šaltiniai taip pat pažymėjo, kad milijardieriaus Philipo Greeno duktė Chloe dviejose „Instagram“ paskelbtose nuotraukose pasirodė be gandais apipinto sužadėtuvių žiedo – tai tarsi akivaizdi žinutė buvusiam sužadėtiniui, jog jų pusantrų metų trukę santykiai pakibo ant plauko.

Pora vasario 19 dieną Dubajuje esančiame „Cavalli Club“ viešai susiginčijo. J. Meeksas tuomet išbėgo iš klubo, palikęs Chloe vieną.

Su „MailOnline“ kalbėjęs porai artimas šaltinis sakė: „Tokie pakilimai ir nuosmukiai yra neišvengiama visų santykių dalis, tačiau paprastai jie nurimsta, ypač kai vienas iš mylimųjų turi tiek daug pinigų. Viliuosi, kad jie viską išsiaiškins“.

Vienas vakarėlių dalyvis pasakojo, kad Dubajuje „Cavalli Club“ vykusiame prekės ženklo EXTREMEDY mados šou, kuriame J. Meeksas dirbo modeliu, pora sėdėjo prie vieno stalelio drauge su Bellos Hadid tėčiu – nekilnojamojo turto vystytoju Mohammedu Hadidu. Pasak šio šaltinio, kamerų stebima pora šypsojosi, tačiau vėliau buvo aiškiai juntama tarp jų tvyranti įtampa.

„Matėsi, kad Jeremy jautėsi esąs savo rogėse. Jis buvo tikra vakarėlio siela, daug bendravo su kitais svečiais. O Chloe buvo vargiai pastebima – visą vakarą ji praleido savo vaikino šešėlyje. Pozuodami nuotraukoms, jiedu šypsojosi fotografams, bet vėliau dalykai pasisuko ne tokia gražia linkme“, – pasakojo šaltinis.

„Matėme, kaip jiedu smarkiai susikibo, ir Jeremy išėjo iš klubo be Chloe. Nebuvo girdėti, apie ką jie kalbėjosi, tačiau iš abiejų kūno kalbos buvo aišku, kad jie ginčijosi. Chloe bandė apsimesti, jog nieko nenutiko, bet buvo matyti, kad ji nusiminusi. Netrukus po to ji kartu su drauge paliko klubą. Dubajuje ji turėjo sužadėtuvių žiedą, o dabar jos „Instagram“ nuotraukose papuošalo nebematyti. Vienoje nuotraukoje ji akivaizdžiai demonstruoja abi rankas – tai aiški žinutė, kad jų santykiai pakliuvo į bėdą“, – aiškino šaltinis.

Kaip manoma, aukštuomenei priklausanti Chloe išskrido atgal į Monte Karlą, kur turi prabangų 8,13 milijonų eurų vertės butą.

J. Meeksas išskrido į JAV, kur sekmadienį Los Andžele norėjo sudalyvauti Beyonce ir Jay-Z „Chateau Marmont“ rengtame „Oskarų“ vakarėlyje. Tačiau J. Meekso svečių sąraše nebuvo ir į vakarėlį jis nepateko.

„Jie šiuo metu laiką leidžia atskirai, kad galėtų viską apgalvoti. Chloe buvo labai nusiminusi ir įskaudinta dėl to, kas nutiko Dubajuje. Dabar ji bando išsiaiškinti, ko pati nori“, – sakė šaltinis.

Tačiau kitas šaltinis „MailOnline“ sakė, kad „tai, kas nutiko, nebuvo išsiskyrimas. Jeremy yra Los Andžele, o Chloe – Monake, ir jiems viskas gerai“.

„Jiedu nėra susižadėję ir niekuomet nebuvo. Nėra jokių planų dėl vedybų“, – pridūrė šaltinis.

J. Meeksas yra amerikietis modelis ir buvęs gaujos narys, išgarsėjęs už grotų daryta nuotrauka, dėl kurios buvo pramintas seksualiausiu nusikaltėliu.

2015-aisiais buvęs gaujos narys buvo apkaltintas neteisėtu šaunamųjų ginklų laikymu, užtaisyto šaunamojo ginklo nešiojimusi viešose vietose ir nusikalstama veikla gaujoje ir nuteistas kalėti 27 mėnesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)