43-ejų „Spice Girls“ narė „Oskarams“ skirtoje „Good Morning Britain“ laidoje sukritikavo Lady Gagą ir B. Cooperį: dainininkė aiškino negalėjusi daryti nieko kito, tik visą laiką galvoti apie B. Cooperio merginą – modelį Iriną Shayk.

33-ejų I. Shayk, su B. Cooperiu auginanti pusantrų metų amžiaus dukrelę Lea De Seine, sėdėjo pirmojoje teatro „Dolby Theatre“ eilėje, visai už kelių žingsnių nuo 44-erių B. Cooperio ir 32-ejų Lady Gagos dueto, atlikusio visų širdis pavergusią dainą.

Pasirodymo pabaigoje abu kolegos, filme vaidinę mylimuosius, prie pianino sėdėjo šalia ir dainavo susiglaudę skruostais, o tuomet meiliai pažvelgė vienas kitam į akis. B. Cooperis apkabino Lady Gagą per liemenį.

„Dievulėliau, man buvo taip nesmagu dėl Bradley merginos“, – „The Sun“ užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip Mel B prisiminė šią akimirką.

Pripažinusi, kad duetas „atrodė kaip įsimylėjėliai“, Mel B išreiškė viltį, jog tarp B. Cooperio ir Lady Gagos (kuri neseniai išsiskyrė su sužadėtiniu Christianu Carino, kaip praėjusį antradienį „People“ patvirtino jos atstovas) tvyrojęs jausmas tebuvo vaidyba.

„Man norėtųsi galvoti, kad visa tai tebuvo pasirodymo dalis, juk egzistuoja moterų elgesio kodeksas, viliuosi, tai nebuvo.... Noriu tikėti, kad jie tiesiog norėjo profesionaliai pasirodyti“, – sakė dainininkė.

Gerbėjai taip nepaliauja žavėtis tarp Lady Gagos ir B. Cooperio ekrane ir už jo ribų tvyrančia atmosfera, kad kai kurie interneto komentatoriai netgi išreiškė norą, jog aistringas judviejų pasirodymas sekmadienį būtų pasibaigęs bučiniu.

Tačiau, užuot pasibučiavę, Lady Gaga ir B. Cooperis nusišypsojo vienas kitam ir apsikabinę nuėjo nuo scenos. Apsikabinimų abi žvaigždės nevengė ir užkulisiuose, kai juodu aplodismentų audra pasitiko palaikanti filmo kūrimo komanda.

„Ar puikiai pasirodžiau?“, – klausė Lady Gaga. Sulaukusi sveikinimų, ji pažvelgė į B. Cooperį ir tarė: „Aš taip tavimi didžiuojuosi!“

Netrukus atėjo metas sugrįžti į savo vietas: tvarkytojas nuėmė prie Lady Gagos suknelės nugaros pritvirtintą mikrofoną ir ji su B. Cooperiu, laikydamiesi drauge, per sceną nužengė į savo vietas.

Per po dueto pasirodymo sekusią reklamos pertraukėlę Lady Gaga ir B. Cooperis susikibę pasitiko gausius visų susirinkusiųjų aplodismentus. Sugrįžęs į savo vietą, B. Cooperis apkabino ir pabučiavo I. Shayk, o modelis pasveikino Lady Gagą. I Shayk visą vakarą džiaugsmingai palaikė Lady Gagą.

„Shallow“ susilaukė geriausios dainos iš filmo apdovanojimo, o filmas „Taip gimė žvaigždė“, kurios vienas iš scenarijaus autorių ir režisierius yra B. Cooperis, buvo nominuotas geriausio filmo kategorijoje. Lady Gaga ir B. Cooperis taip pat buvo nominuoti geriausios aktorės ir aktoriaus kategorijose, nors nė vienas iš jų nelaimėjo.

Apdovanojimą už geriausią dainą iš filmo atsiėmusi Lady Gaga padėkos kalboje pro ašaras dėkojo artimiausiems žmonėms, tarp jų – savo 26-erių seseriai Natali Germanottai.

„Labai jums ačiū. Ačiū Akademijai už šią garbę. Ačiū kiekvienam, šiandien esančiam čia. Dėkoju dainų autorių komandai - Markui Ronsonui, Anthony Rossomando, Andrew Wyattui. Labai jus myliu. Ačiū tau, mano sese, mano sielos bičiule, myliu tave. Mano šeima yra čia – myliu jus, mama ir tėti“, – ašarodama kalbėjo Lady Gaga.

Ji taip pat negailėjo šiltų žodžių B. Cooperiui: „Bradley, joks kitas žmogus šioje planetoje nebūtų galėjęs drauge su manimi šios dainos sudainuoti geriau už tave. Ačiū visiems, kad mumis tikėjote, labai jums ačiū“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)