Tai, kad B. Cooperio sužadėtinė ir vaiko mama sėdėjo tarp savo vyro ir Lady Gagos gerokai pralinksmino „Twitter“ vartotojus. Daugelis internautų teigė, kad tokią taktiką Irina pasirinko ne atsitiktinai, mat jau kurį laiką sklando kalbos, kad įsimylėjėlius kine vaidinę aktoriai vienas kitam neabejingi ir realybėje.

Cooperis ir Shayk gandus apie romantišką draugystę pakurstė 2015-aisiais metais, o po dvejų metų susilaukė dukros. Pora apie savo asmeninį gyvenimą neatvirauja, o šių metų „Oskaruose“ įvyko pirmasis jųdviejų kaip poros debiutas.

O štai Lady Gaga šiltus jausmus nuo 2017-ųjų skyrė talentų agentui Christianui Carino. Pora buvo paskelbusi apie sužadėtuves, tačiau jiedu visai neseniai pranešė, kad jie jas atšaukė. Būtent dėl šio fakto dalis filmo „A Star is Born“ gerbėjų pradėjo tikėtis, kad Lady Gagą ir Bradley sieja ne tik paprasta draugystė.

Peno kalboms davė ir itin jausmingas B. Cooperio ir Lady Gagos pasirodymas scenoje. „Shallow“ dainą „Oskarų“ apdovanojimuose užtraukę artistai žiūrovus užhipnotizavo savo trauka vienas kitam – kai kurie internautai juokavo, kad po tokio intymaus pasirodymo Irina, ko gero, su vyru namuose turės rimtą pokalbį.

Nepaisant to, Bradley žmona buvo viena pirmųjų, kuri pakilo nuo savo kėdės ir „Oskarų“ scenoje pasirodančią porą apdovanojo gausiais plojimais. Vieni komentatoriai tokį moters gestą suprato, kaip didžiulį palaikymą, kiti tai priėmė tarsi puikią vaidybą.

Šia tema pasisakė ir dainininkė Mel B, kuri teigė, kad jai gaila Bradley širdies draugės. Anot jos, neseniai išsiskyrusi Lady Gaga pažeidė „moteriškąjį protokolą“, leisdama savo jausmams prasiveržti prieš pat Irinos akis.

Daugiau internautų reakcijų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)