Pirmą kartą T. Kaulitzas klausimo apie būsimą kūdikį sulaukė dalyvaudamas Markuso Lanzo pokalbių laidoje. Tada jo atsakymas buvo trumpas ir aiškus: „Aš tau to nesakysiu!“.

Kiek vėliau liežuvio už dantų neišlaikė ilgametis H. Klum draugas Wolfgangas Joopas. 74 metų dizaineris neseniai savo „Instagram“ paskyroje paviešino nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas su H. Klum. Tai pakurstė kalbas, kad jis galėtų žinoti atsakymą į visiems staiga parūpusį klausimą. Ir jis atsakė į jį. RTL laidos „Exklusiv – Das Starmagazin“ žurnalistės paklaustas, ar H. Klum laukiasi, W. Joopas atsakė: „Manau, kad taip! Man taip sakė Tomas“.

Heidi Klum ir muzikinės grupės „Tokio Hotel“ narys Tomas Kaulitzas

Po poros dienų H. Klum į savo „Instagram“ paskyrą įkėlė vaizdo įrašą, kuriame džiaugiasi, kad W. Joopas ir šiais metais bus projekto „Germany’s Nex Topmodel“ komisijos narys. Ir netrukus prie to vaizdo įrašo paliko savo komentarą: „Bet Wolfgangai, su tavimi dar teks suvesti sąskaitas“.

Galima spėti, kad tai padaryti modelį paskatino draugo ir kolegos pasisakymas laidoje „Exklusiv – Das Starmagazin“. Tiesa, neatrodo, kad H. Klum būtų rimtai supykusi ant savo draugo dėl jo pamąstymų nėštumo tema, mat savo komentarą moteris užbaigė šypsenėle.

Dar po kelių dienų dizaineris, duodamas interviu šveicarų naujienų laidai „Blick“, savo žodžius atsiėmė: „Pareiškimas, kad Heidi yra nėščia, nebuvo rimtas, tai daugiau mano išsakytas noras“. Kitoms žiniasklaidos priemonėms jis aiškino, kad tai tebuvęs pokštas, nes pats jis niekada nedrįstų Heidi ir Tomo to klausti.

Jau turi keturis vaikus

H. Klum jau augina keturis vaikus, kurių susilaukė su dviem vyrais. Savo vyriausios dukters Helene Boshoven Samuel, kuria visi vadina Leni, modelis susilaukė su buvusiu „Formulė-1“ vadovu Flavio Briatore. Nors pora draugavo, kai Leni gimė, jųdviejų santykiai jau buvo nutrūkę. Tuometinis moters naujasis partneris, vėliau tapęs sutuoktiniu, dainininkas Selas įsidukrino Leni ir augino ją kaip savo dukrą.

Santuokoje su muzikantu gimė dar trys vaikai: dabar keturiolikos sūnus Henry Guentheris Ademola Dashtu Samuelis, dviem metais jaunesnis sūnus Johanas Riley Fyodoras Taiwo Samuelis ir dukra Lou Sulola Samuel, kuriai dabar devyneri.

29 metų T. Kaulitzas vaikų neturi, iki šiol jam šeimą atstojo jo dvynys brolis Billas Kaulitzas, taip pat grojantis grupėje „Tokio Hotel“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)