34 metų dainininkė socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino nuotrauką su 42 metų mylimuoju ir vintažinį sužadėtuvių žiedą. Tą pačią nuotrauką su prierašu „Amžinai“ paskelbė ir aktorius.

K. Perry motina Mary Hudson džiugia naujiena pasidalino savo paskyroje „Facebook“. Ji taip pat pasidalino piršlybų akimirkomis ir prierašu „Žiūrėkite, kas praeitą vakarą susižadėjo“.

Sužadėtuvių vakaras tikrai buvo ypatingas. Jam K. Perry pasipuošė rožinės spalvos „Alessandra Rich“ suknele. Dainininkės nagai taip pat buvo nulakuoti prie žiedo derančia rožine spalva. Greičiausiai spalvos tik atsitiktinumas, bet, sutikite, labai malonus.

K. Perry akivaizdžiai buvo nusiteikusi šv. Valentino dienai – ji segėjo masyvius širdies formos auskarus, juosmenį buvo suveržusi diržu su širdies formos sagtimi.

Gerbėjai socialiniame tinkle „Twitter“ labai džiugiai sureagavo į gerą naujieną ir sveikino laimingą porą.

Per interviu „Paper Magazine“ prieš kelias dienas Katy kalbėjo: „Dabar gyvenime dėl visko esu labai pragmatiška, nebegyvenu fantazijų pasaulyje. Priminsiu, kad pirmą kartą ištekėjau būdama 25 metų. Dabar man 34 metai. Viskas buvo prieš beveik 10 metų. Dabar galvoju visai kitaip – nebežinau, ar tikiu tuo, jog galima sutikti žmogų visam likusiam gyvenimui“.

Štai ką dainininkė „W Magazine“ yra sakiusi apie savo santuoką su Russellu Brandu: „Man labai patiko. Tai buvo nauja patirtis, linksma ir intriguojanti kelionė. Esu labai patenkinta tuo, kokia esu dabar. Manau, kad viskam, kas vyksta, yra priežastis“.

Praeitą spalį vienas šaltinis PEOPLE apie K. Perry ir O. Bloomo porą kalbėjo: „Orlando dar neturi žiedo, bet jie tikrai daug kalbasi apie ateitį. Visi labai džiaugtųsi, jeigu jie susižadėtų. Katy tikrai nuostabi“.

K. Perry ir O. Bloomas pradėjo susitikinėti po pažinties per 73-ąją „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremoniją 2016 metų sausį. 2017 metų kovą pora išsiskyrė. Tik išbūti atskirai jiems nepavyko – tų metų gruodį kartu išvyko atostogų į Japoniją. Oficialiai pora vėl tapo 2018 metų vasarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją