48-erių M. Trump yra D. Trumpo žmona ir pirmoji Jungtinių Valstijų ponia. Ji yra trečioji JAV prezidento žmona. Melania už D. Trumpo dukterį Ivanką vyresnė tik 11 metų. Akivaizdu, kad jos abi yra artimos D. Trumpui, bet ar moterys sutaria tarpusavyje?

Ar pirmajai poniai patinka I. Trump?

Abi žymios moterys per ilgus metus davė gausybę interviu, tačiau viena apie kitą jos kalba retai.

Gal tai neatrodys labai keista prisiminus, kad tuo metu, kai jos tėtis sutiko Melanią, Ivankai buvo jau 24 metai. Tad suprantama, jog išvystyti į motinos ir dukters santykius panašų ryšį moterims vargiai būtų pavykę.

Tačiau panašu, kad šių D. Trumpui svarbių moterų tarpusavio santykiai yra draugiški.

2016-aisiais interviu „Harper's Bazaar“ Melania apie suaugusius savo vyro vaikus sakė: „Jie yra suaugę ir į mane nežiūri kaip į mamą. Aš jų draugė ir visuomet būnu šalia, kai tik jiems manęs prisireikia“.

Melanios atstovė spaudai Stephania Grisham taip pat atvirai kalbėjo apie pirmosios ponios ir Ivankos santykius. Praėjusių metų gegužę S. Grisham „Vanity Fair“ sakė, kad abi moterys sutaria išties gerai: „Ivankos ir ponios Trump santykiai visuomet buvo artimi, toks jų bendravimas tęsiasi ir šiandien“.

Melania Trump, Ivanka Trump, Donaldas Trumpas

Tai atitinka įžvalgą, kurią 2012-aisiais pateikė buvusi Melanios vizažistė Nicole Bryl. Tuomet „Huffington Post“ tinklaraštyje moteris rašė: „Iš esmės visi Trumpų šeimos nariai yra ganėtinai atsidavę vienas kitam ir šeimos gerovei – drauge jie yra tarsi tvirtas kumštis“.

Ivanką anksčiau gyrė Melanią už motinystės pasiekimus ir vadino ją „neįtikėtina mama“.

Interviu „People“ 2016-aisiais, kai D. Trumpas dalyvavo prezidento rinkimų kampanijoje, Ivanka sakė: „Melania yra neįtikėtina mama.

Ganėtinai neįprasta, kad kandidato žmona kasdien intensyviai su savo vyru nedalyvauja rinkimų kampanijoje. Ji priėmė sprendimą, kurį aš labai gerbiu – ji turi sūnų, šis yra tokio amžiaus, kai būtinas stabilumas ir kasdienis režimas. Mano tėtis labai dažnai keliauja, o ji yra tas neįtikėtinai pastovus, mylintis ir patikimas žmogus, kurio Barronui reikia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)