J. Aniston ir B. Pitto santuoka tęsėsi nuo 2000-ųjų iki 2005-ųjų, o su J. Mayeriu aktorė susitikinėjo nuo 2008-ųjų iki 2010-ųjų.

Nepastovūs K. Perry ir J. Mayerio santykiai truko nuo 2012 iki 2014 metų. Nuo 2016 metų ji ir aktorius O. Bloomas yra pora.

„Svarbiausi jos gyvenime žmonės susirinko švęsti drauge. Bradas patenka į šią grupę, tad suprantama, kad jis norėjo dalyvauti šventėje", – „People" aiškino J. Aniston artimas šaltinis.

Jennifer Aniston ir Bradas Pittas

Panašu, kad J. Mayeris su serialo „Draugai" („Friends") žvaigžde J. Aniston taip pat sutaria gerai, nors bendrų jų nuotraukų jau seniai nebematyti.

Vakarėlyje taip pat apsilankė Ellen DeGeneres, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Demi Moore, Robertas Downey jaunesnysius, Jasonas Batemanas, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Barbra Streisand ir buvusi B. Pitto sužadėtinė Gwyneth Paltrow.

Tiesa, akivaizdu, kad Bradas ir Jennifer romantiškų santykių nepalaiko. Pasak „Entertainment Tonight", vakarėlio metu jiedu „apsikabino ir trumpai šnektelėjo", tačiau aktorius daugiausia laiko skyrė pokalbiui su kolega George'u Clooney, su kuriuo drauge vaidino „Oušeno trilogijoje" („The Ocean's Trilogy").

Skyrybų su Angelina Jolie procesą išgyvenantis B. Pittas „norėjo palaikyti J. Aniston", mat buvusi sutuoktinė pastaraisiais metais „elgėsi draugiškai", teigė šaltinis.

Bradas Pittas su žmona Jennifer Aniston IFP apdovanojimuose Kalifornijoje

„J. Aniston jau seniai buvo įtraukusi savo buvusį vyrą į svečių sąrašą. B. Pittas tuo metu kaip tik buvo vietoje ir su džiaugsmu priėmė kvietimą dalyvauti J. Aniston jubiliejaus šventėje", – rašo „Entertainment Tonight".

Nors „jiedu renginio metu daug nebendravo", buvo pastebėta, kaip B. Pittas apkabino buvusią žmoną.

Taip pat pažymima, kad B. Bittas vakarėlyje ilgai neužsibuvo. „Jis atėjo palaikyti Jennifer, pasišnekėti su kitais čia apsilankiusiais savo draugais, o tuomet iškeliavo", – pasakojo šaltinis.

Kitas šaltinis „Entertainment Tonight" tvirtino, jog aktorius „puikiai leido laiką".

Jis taip pat bendravo su O. Bloomu – aktoriai drauge vaidino filme „Troja" („Troy").

„Jen ir Bradas išliko draugais ir nuo to laiko, kai abu tapo vieniši, kalbėjosi ne kartą. Jiedu yra draugai, sunkiomis akimirkomis palaikę vienas kitą. Po jų santuokos ir skyrybų prabėgo jau daug laiko ir daug visko nutiko. Jie ketina visą gyvenimą likti draugais, tarp jų nėra jokių pykčių ar nuoskaudų.

Abu suvokia, kad kiekvieną kartą, kai susitinka, žmonės ima kalbėti apie santykių atnaujinimą. Bradas tyliai atvyko į vakarėlį. Buvo daug apsaugos, jiedu nieko neskelbė socialiniuose tinkluose ir tikėjosi geriausio“, – sakė šaltinis.

Vienas šaltinis „The Sun“ sakė: „Bradas ir Jen išliko draugais, tačiau tuo metu, kai Bradas buvo su Angelina, jų susitikimai būtų atrodę keistai. Kadangi niekas nematė jų drauge, žmonės ėmė galvoti, kad jie nebendrauja ir nėra draugai. Tačiau jie yra. Jiedu nori, jog visi, įskaitant geriausius draugus, buvusiuosius ir buvusiąsias, žinotų, kad jie gerai sutaria ir yra draugai“.

„Brado atvykimas į tokį svarbų renginį buvo viešas veiksmas, bet jam nerūpi, ką žmonės pagalvos – jiedu su Jen yra draugai, jie palaiko vienas kitą, jų bendravimas po skyrybų nuėjo ilgą kelią, o po išsiskyrimo su Angelina taip pat jau praėjo nemažai laiko“, – pridūrė šaltinis.

Praėjusį vasarį šaltinis „Entertainment Tonight“ sakė, kad B. Pittas ir J. Aniston „po skyrybų su savo antrosiomis pusėmis palaiko ryšius“.

B. Pittas buvo vedęs A. Jolie, su kuria augino šešis vaikus, o J. Aniston buvo ištekėjusi už Justino Theroux.

Jennifer Aniston ir Justinas Theroux

„Jie turi vienas kito telefono numerį ir kas kažkiek laiko bendrauja – tai tikrai ne naujiena. Jen ir Bradas išliko draugais", – praėjusį vasarį pasakojo šaltinis.

Jennifer, kurios tikrasis gimtadienis buvo šį pirmadienį, šventėje pasirodė pasipuošusi dėmesį patraukiančiu apdaru – stilingu juodu kombinezonu atvira nugara ir sukryžiuotomis petnešėlėmis. Aukso spalvos plaukai krito vilnijančiomis bangomis, o aktorės makiažas, kaip visad, buvo nepriekaištingas. Sveikinama žymiųjų draugų, tarp kurių buvo ir jos tėtis aktorius Johnas Anistonas, žvaigždė atrodė atsipalaidavusi ir laiminga.

Pirmadienį aktorę užplūdo sveikinimų lavina – tarp sveikintojų buvo ir J. Aniston kirpėjas Chrisas McMillanas, pasidalinęs smagia nuotrauka, kurioje jis ir J. Aniston yra be viršutinės drabužių dalies.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)