Šou „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė pademonstravo gerbėjams, kaip gydo išbertą odą, rašo people.com. Pirmadienį ryte ji išpublikavo instagrame asmenukę, kurioje matyti, kaip ji guli lovoje, pasitepusi išbertus paakius, skruostą, kaklą ir smakrą tamsia rudu žoliniu tepalu.

„Psoriazė – š...s“, – parašė K. Kardashian West po nuotrauka.

Ji nufotografavo ir išbertą koją, o ant nuotraukos parašė „seksualu“.

Šiuo metu garsenybė bando gydyti odą šviesos terapiją, kurią vadina nauja geriausia savo bičiule.

2017 m. lapkritį K. Kardashian West sakė „People“, kad pradėjo gydytis šviesos terapija ir „60 proc. psoriazės sugijo“.

Ji nusiteikusi išbandyti ir įvairius gydomuosius tepalus bei gėrimus, kaip matyti iš nuotraukos su užrašu „Detoksikuojantis mėlynių kokteilis“.

Nepaisant psoriazės protrūkio, K. Kardashian West atėjo nepasidažiusi į savo ilgamečio makiažo meistro Mario Dedivanovic pamoką, kurioje buvo jo modeliu.

Didžiąją pamokos dalį ji buvo be makiažo (vėliau meistras parodė mokiniams, kaip užmaskuoja psoriazės bėrimus), tiesa, mandagiai paprašė per daug nepublikuoti jos išberto veido nuotraukų.

Praėjusią savaitę „DailyMail.com“ rašė apie išbertą K. Kardashian West veidą. Garsenybė buvo nufotografuota vakarieniaujanti Los Andžele su seserimi Kourtney Kardashian ir jos buvusiu vaikinu Scottu Disicku. Kaip rašė leidinys tviteryje, K. Kardashian oda tą dieną atrodė prastai. Po dienos garsenybė atsakė tviteryje: „Mano veidas išbertas nuo psoriazės.“

K. Kardashian West pirmą kartą parodė savo kovą su psoriaze 2011 m. vienoje šou „Keeping Up with the Kardashians“ serijoje – tada ji pastebėjo raudonas dėmeles ant kojų.

„Mane išbėrė. Khloe mano, kad turiu kirminų, o aš nė nežinau, kas tai yra.“ „Khloe klysta. Tai ne kirminai, o psoriazė“, – atsakė gydytojas.

„Kai gydytojas pasakė, kad man – psoriazė, prisiminiau, kad mama serga psoriaze, tik jai neišberia viso kūno raudonomis dėmėmis, – sakė K. Kardashian West. – Aš fotografuojuosi reklamoms, fotosesijose su maudymosi kostiumėliais. Žmonės nesupranta, kokį spaudimą patiriu, turiu nepriekaištingai atrodyti. Įsivaizduokite, ką parašytų bulvarinė spauda, jei pamatytų šiuos bėrimus.“

Pastarąjį kartą K. Kardashian West pasakojo apie psoriazės protrūkį 2018 m. gruodžio pabaigoje. Ji parašė tviteryje: „Manau, atėjo laikas gydytis nuo psoriazės. Dar nebuvau taip išberta, nepavyksta nė užsimaskuoti. Visas kūnas išbertas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)