Per šiemetinį JAV nacionalinės futbolo lygos supertaurės rungtynių šou („Pepsi Super Bowl LIII Halftime Show“), sekmadienį (vasario 3 d.) vykusį „Mercedes-Benz“ stadione (Atlantoje, Džordžijos valstijoje) 39-erių metų poproko grupės „Maroon 5“ vokalistas A. Levine‘as, grodamas gitara, nusivilko marškinius.

Pasirodymo žiūrovams šis atlikėjo gestas kaipmat priminė dainininkei J. Jackson (dabar jai – 52-eji) kilusius nemalonumus, kai kartu scenoje buvęs J. Timberlake‘as, bandydamas nusegti jos korsetą, atsitiktinai nutraukė ir liemenėlę, taip atidengdamas vieną krūtį, rašoma portale „People“.

Prasidėjus audringoms diskusijoms ir pasipylus prieštaringiems vertinimams, J. Timberlake‘as ir J. Jacksona tada viešai visų atsiprašė, o rungtynes tais metais transliavusiam kanalui CBS dėl įvykusio nešvankių vaizdų propagavimui prilyginto incidento JAV federalinė komunikacijos komisija skyrė 550 tūkst. dolerių (479,5 tūkst. eurų pagal dabartinį kursą) dydžio baudą. Šiais metais rungtynes taip pat transliavo CBS.

Kaip sakė J. Timberlake‘as, duodamas interviu prieš savo pasirodymą per analogišką 2018-ųjų šou, ir jis, ir J. Jackson tikrai padarė viską, kad išpirktų savo „kaltę“.

„Atvirai sakant, mane visa tai suglumino, – komentuodamas visuotinai pasmerktą įvykį pernai sakė J. Timberlake‘as radijo stoties „Beats 1“ didžėjui Zane‘ui Lowe. – Tai vienas iš tokių atvejų, apie kuriuos galvodamas suvokiu, kad to, kas įvyko, pakeisti nebegaliu, tačiau galiu šio to pasimokyti ir judėti pirmyn.“

Beje, J. Jackson daugiau nebuvo kviečiama koncertuoti per bene daugiausia dėmesio sutraukiantį JAV sporto renginį.

„Vadinasi, Adamas Levine‘as gali pasirodyti be marškinių, o Janet Jackson – ne? – klausė vienas „Twiter“ naudotojas. – Tikrai labai nesąžininga.“

Šią nuomonę palaikė ir daugiau internautų.

Per surengtą šou taip pat pasirodė reperiai Travis Scott ir Big Boi. Koncertavo ir vietinis kolektyvas „Equinox Percussion“ bei gospelo muziką atliekantis choras „Voice of Atlanta“. „Maroon 5“ atliko keletą ankstyvųjų savo dainų, tokių kaip „Harder to Breathe“ ir „This Love“. Marškinius A. Levine‘as nusivilko per kūrinį „Moves Like Jagger“.

Visą pasirodymą galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)