Šiandien Crystal sunku pažinti. Žinoma moteris save vadina gyvūnų gynėja, keliauja po pasaulį ir kardinaliai pakeitė savo stilių. Ir nors sklando gandai apie naują jos meilę, ji pati sako, kad po garsiojo vyro mirties nieko nepamilo ir liko jam ištikima.

Pirmasis Natalie Morales užduotas klausimas ko gero rūpi visiems: Ar dažnai Crystal Harris ir H. Hefneris mylėjosi santuokinio gyvenimo metu?

„Tuo gyvenimo etapu jam tai jau nebebuvo taip svarbu, – juokiasi C. Harris. – Jam labiau patikdavo vakarais pažiūrėti filmą ir sužaisti nardų partiją."

Praėjus keturiolikai mėnesių po vyro mirties C. Harris pareiškė, kad dabar jau yra pasiruošusi kalbėti apie savo santykius su H. Hefneriu, bet kad galėtų pasiekti šią būseną, jai teko atrasti save iš naujo, rašoma aol.com.

„Dabar jaučiuosi gerai, – sako ji. – Pirmi trys mėnesiai buvo be galo sunkūs, kol supratau, kad man reikia ištrūkti iš tos aplinkos. Tad leidausi keliauti ir apkeliavau kone visą pasaulį. Bandau atrasti save, nes dešimt metų buvau Hefo pasaulio dalis, beveik visą laiką gyvenau viloje."

H. Hefneris ir C. Harris susituokė Naujųjų metų išvakarėse 2012 m., po ketverių metų pažinties.

„2008 m. mokiausi koledže, o laisvu laiku dirbau modeliu. Draugė pasiūlė man nusiųsti nuotrauką atrankai į „Playboy" vilos vakarėlį, – prisimena ji. – Norint ten patekti, reikia dalyvauti atrankoje. Nesitikėjau, kad mane atrinks!"

Su drauge atvykusi į vilą C. Harris pateko į privačią magnato pavėsinę, kur, kaip ji prisimena, pamojavo H. Hefneriui.

„Jis mane pakvietė užeiti vidun ir mes ėmėme kalbėtis. Jis manęs paklausė, ką veikiu, ir aš jam papasakojau, kad San Diego universitete studijuoju psichologiją, o jis atsakė, kad studijavo psichologiją Ilinojaus universitete, – prisimena C. Harris. – Mes vis kalbėjomės, jis mane pakvietė likti savaitgaliui, o po savaitgalio aš grįžau į San Diegą, iki galo nesuvokdama, kas nutiko."

Po to H. Hefneris pakvietė C. Harris persikelti į „Playboy" vilą. Ji pasakoja, kad jos šeima visai neprieštaravo tokiam jos sprendimui, nepaisant to, kad H. Hefneris beveik 60 metų už ją vyresnis.

Apžvelgdama penkerius metus trukusią savo santuoką su H. Hefneriu C. Harris sako, kad po kelių dešimtmečių audringo gyvenimo su ja jis pagaliau nusiramino.

„Tiesą sakant, nesu tikra, bet manau, kad mes tiesiog maloniai leidome laiką kartu, – pasakė ji. – Aš padėjau jam šiek tiek nurimti. Nors jis buvo daug vyresnis, bet širdyje liko mažas berniukas."

Crystal Hughui Hefneriui buvo trečia žmona. Prieš tai jis buvo vedęs Mildred Williams ir Kimberley Conrad.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)