Praeitą pavasarį žiniasklaida sužinojo apie I. Dapkūnaitės skyrybas su vyru – žinomu verslininku ir restoranų savininku Dmitrijumi Jampolskiu . Aktorė akylai saugojo šią informaciją nuo žiniasklaidos. Jai stebėtinai puikiai pavyksta asmeninio gyvenimo detales išsaugoti paslaptyje. Štai ir dabar apie romaną su M. Zygariu skelbiama atsargiai, tiesiai netvirtinant, kad Ingeborgą ir Michailą išties sieja romantiški santykiai.

Tačiau pora nuolat pastebima kartu ne tik renginiuose, bet ir kasdieniame gyvenime. Kalbama, kad M. Zygaris dažnai lankosi jos bute Londone. „Kaimynai, gyvenantys šalia aktorės, neabejoja, kad Michailas yra naujasis jos širdies draugas", – rašo „Ekspress Gazeta".

Pernai Ingeborga Dapkūnaitė šventė jubiliejų – jai sukako 55 metai. Jubiliejaus proga buvo sukurtas dokumentinis filmas apie jos gyvenimą ir kūrybą. Filme aktorė pirmą kartą parodė savo sūnų Aleksą, kuris gimė 2017 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)