Šaltinis teigė leidiniui „Page Six“, kad Jeffas dėl to nekaltina Lauren.

Manoma, kad buvusi „Extra“ korespondentė L. Sanchez parodė žinutes išdavikes artimoms draugėms, o vėliau jas teisėtai gavo leidinys „National Enquirer“.

Kaip rašo „Enquirer“, J. Bezosas ir L. Sanchez susitikinėja devynis pastaruosius mėnesius ir tik neseniai milijardierius viešai paskelbė, kad po 25 metų santuokos nusprendė skirtis su žmona.

Jis ir nauja mylimoji, pasirodo, keliavo po Ameriką, skyrė vienas kitam pasimatymus, kol sulaukė įspėjimo, kad jų romanas iškils į viešumą.

2018 m. balandį išsiųstoje žinutėje „Amazon“ įkūrėjas rašė: „Myliu tave, gyva mergaite. Labai greitai tai įrodysiu savo kūnu, lūpomis ir akimis.“

Aistringose jų žinutėse yra ir erotiškų nuotraukų, tiesa, spaudos leidinys jų nepaviešino.

Lauren Sanchez

2018 m. birželio 1 d. žinutėje milijardierius rašė: „Žinai, ko noriu? Noriu šįvakar išgerti su tavim. <...> Noriu su tavim kalbėtis, planuoti. Klausytis tavęs ir juoktis... Iš esmės NORIU BŪTI SU TAVIM!!! Noriu užmigti šalia tavęs, o rytoj pabusti, kartu skaityti laikraštį ir gerti kavą.“

J. Bezosas, kurio turtas yra apie 140 mlrd. dolerių, šiuo metu skiriasi su žmona (rašytoja MacKenzie Bezos) po 25 metų santuokos. Sutuoktiniai paskelbė apie skyrybas tviteryje.

Neseniai J. Bezosas skrido privačiu lėktuvu į Sietlą, vėliau leido laiką namuose su vaikais ir su žmona namuose Vašingtono valstijoje.

Šaltinis pasakojo: „Jeffas papasakojo MacKenzie apie Lauren ir apie tai, kad viskas iškils į viešumą, taigi ji buvo pasirengusi. Dabar jie daugiausia galvoja apie vaikus, apie jų gerovę. Jeffas visą savaitę buvo namuose su šeima. Šiuo metu jie dar gyvena kartu.“

L. Sanchez skiriasi su vyru – Holivudo agentu Patricku Whiteselliu. Jos jau savaitę nesimatė viešumoje, o P. Whitesellį matė išvykstantį iš namo Beverli Hilse, kuriame pora gyvena su dviem savo sūnumis ir paaugliu L. Sanchez sūnumi.

Žinutėje J. Bezosas rašė L. Sanchez, kad jos energija, idėjos, kompetentingumas ir entuziazmas jį įkvepia. „Tavo dėka tampu geresniu žmogumi. Esi man skirta. Suvokiu tai aiškiau, nei kada esu ką suvokęs, – citavo žinutę „Enquirer“.

Kita milijardieriaus žinutė skamba tarsi meilės eilėraštis: „Man patinka viskas, kas susiję su tavim. Tavo naujausia nuotrauka veda mane iš proto. Esu pametęs galvą dėl tavęs. <...> Noriu jausti tavo kvapą, tave liesti. Noriu tave apkabinti. Žinau, kad esi man skirta. Žinau, kad tinkame vienas kitam, – citavo milijardieriaus žinutę leidinys. – Man patinka, kai esi stipri, patinka, kai esi pažeidžiama. Viskas (patinka). Nepatinka vienintelis dalykas – būti atskirai nuo tavęs. Šie žodžiai eina tiesiai iš širdis. Man patinka viskas, kas susiję su tavim.“

Nauja mylimoji turi ypatingų gebėjimų

Naujoji verslo magnato širdies draugė itin mėgsta pramogauti, be to, nuolatos spinduliuodama gerą nuotaiką, linksmumu sugeba užkrėsti ir aplinkinius. Kaip šią moterį apibūdina jos bičiuliai?

„Lauren yra veržlaus ir gyvybingo būdo. Ji mėgsta smagiai leisti laiką ir rodytis viešumoje, – portalui „People“ prasitarė sraigtasparnio pilote tapusiai buvusiai naujienų laidų vedėjai artimas asmuo. – Ji ypač mėgsta draugiją – taip visada buvo ir bus. Ji yra iš tų, kuri, net ir būdama 49-erių, su linksma draugių kompanija sėda į sraigtasparnį ir išskrenda savaitgaliui į Koučelos dykumų slėnį.“

„Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad ji – visiška J. Bezoso priešingybė, bet gal dėl to ir patraukė jo dėmesį, – svarsto informaciją perdavęs šaltinis. – Ji turi nesuvokiamą gebėjimą priversti žmones paklusti ir padaro tai tiek sąmoningai, tiek visiškai nesistengdama.“

Žinia apie 55-erių metų bendrovės „Amazon“ generalinio direktoriaus romantiškus santykius su L. Sanchez buvo išplatinta netrukus po jo pranešimo apie skyrybas su 48-erių metų žmona MacKenzie. Pora turi keturis vaikus – tris sūnus ir dukterį.

Jeffas ir MacKenzie Bezosai

Patvirtintomis portalo „People“ žiniomis, L. Sanchez taip pat skiriasi su vyru, Holivudo agentu Patricku Whitesellu. Jiedu santuokoje pragyveno 13 metų ir susilaukė dviejų vaikų. L. Sanchez turi sūnų ir iš ankstesnės partnerystės.

Likus kelioms dienoms iki informacijos apie J. Bezoso skyrybas paviešinimo, jis buvo pastebėtas besišnekučiuojantis su L. Sanchez ir Patricku Whitesellu po „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijos surengtame vakarėlyje.

„Jeffas buvo pakilios nuotaikos ir puikiai leido laiką, – sakė šaltinis. – Aplinkui buvo susibūrusi minia žmonių. Lauren taip pat ten buvo, nors ne visą laiką leido su Jeffu. Tenai buvo ir jos vyras.“

Nuo to laiko J. Bezosas kiek privengė visuomenės dėmesio. Jo neteko pastebėti ir netoli Siatle esančio šeimos namo.

Keturių vaikų tėvui, anot kito šaltinio, tenka susidurti su kiek netikėtomis skyrybų pasekmėmis.

„Dar sekmadienį vakare J. Bezosas nė nenutuokė, kokia savaitė jo laukia“, – sakė „People“ kalbintas šaltinis.

Vos tik J. Bezosas pranešė apie skyrybas, leidinyje „National Enquirer“ pasirodė publikacija, skirta ne vieną mėnesį trukusiai šio asmens ir jo santykių su L. Sanchez stebėsenai.

Straipsnyje, be kita ko, buvo rašoma ir apie poros kelionę į egzotiškus kraštus milijardieriui priklausančiu 65 mln. dolerių (56,4 mln. eurų) vertės lėktuvu.

J. Bezosas yra turtingiausias pasaulio žmogus. Jo turtas vertinamas 137 mlrd. dolerių (118,8 mlrd. eurų). Tarp visų jam priklausančių objektų – kelių milijonų vertės nekilnojamosios nuosavybės portfelis, įvairūs labdaros fondai, maždaug 16 proc. „Amazon“ akcijų ir kt. Visa tai, greičiausiai, teks padalyti perpus, nebent jis ir MacKenzie būtų sudarę ikivedybinę sutartį. Tačiau greičiausiai jie tokio dokumento nėra pasirašę, nes susituokė dar tuomet, kai abu neturėjo didžiulių turtų.

Pora patikino, kad, nors ir skiriasi, ketina ir toliau likti draugais.
„Jaučiamės nepaprastai laimingi, kad susitikome, ir dėkojame likimui už kiekvienus santuokoje praleistus metus. Net jei būtume žinoję, kad po 25-erių metų teks skirtis, nieko nebūtume darę kitaip“, – nurodė jie išplatintame pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)