„Jūs labai žavi dama, – šūktelėjo iš Jamaikos kilusi P. McEachrom. – Telaimina jus Dievas. O jūs stora dama“, – pridūrė ji, mostelėdama į besilaukiančios Sasekso kunigaikštienės pilvą.

Tuo metu aplinkiniai nuščiuvo, mat daugelis suprato, kad moteriai, matyt, toks „komplimentas“ išsprūdo netyčia.

Bet M. Markle nesutriko ir pritariamai nusijuokė. P. McEachrom pridūrė mananti, kad M. Markle ir princas Harry‘s susilauks sūnaus.

„Manote, gims berniukas“, – pasakė Meghan. – Įdomu. Vaikelio lyties kol kas nežinome, norime, kad tai būtų siurprizas. Visų klausiu, kaip galvoja, ir visi turi savo nuomonę šiuo klausimu.“

Gyvūnų mylėtoja Meghan buvo supažindinta su projektais, kuriais siekiama pagerinti gyvūnų ir žmonių gyvenimą ne tik Londone, bet ir užsienyje – tai ir gyvūnų terapija, darbas su benamiais žmonėmis ir jų gyvūnais, šunų skiepijimas nuo pasiutligės Kabule ir kiti tarptautiniai projektai.

Sasekso kunigaikštienė vilkėjo smėlio spalvos drabužius – megztą „H&M“ suknelę ir „Emporio Armani“ puspaltį. Jos pasirinkta dizainerės Stellos McCartney (jos kurtą vestuvinę suknelę Meghan vilkėjo vakaro pobūvyje) rankinė bei aukštakulniai irgi buvo smėlio spalvos.

Meghan apžiūrėjo patalpas, išgelbėtus gyvūnus, netgi palaikė vieną šunelį ant rankų.

Dar gyvendama Toronte Meghan augino du iš prieglaudos paimtus šunis. Guy‘us iškeliavo su ja į Londoną, o Bogartas persikėlė pas jos draugus.
Harry‘is ir Meghan įsigijo ir naują šunį. Vardo dar neatskleidžia, tiesa, Meghan prasitarė, kad naujais poros augintinis – ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)