44-erių dizainerė užfiksavo kardinalius septynmetės pokyčius. Jos „Instagram Story“ buvo galima pamatyti, kaip mergaitės plaukų sruogas nukerpa „Hershesons“ bendraįkūrėjas Luke’as Hershesonas.

Vaizduose matyti kruopščiai besidarbuojantis meistras ir besišypsanti Harper.

Davido Beckhamo žmona vaizdus papildė užrašais: „Nuostabioji ir prašmatnioji Harper. Ji tampa trumpaplauke!“.

Victoria taip pat pasidalino vaizdu, kuriame užfiksuota, kaip Luke‘as džiovina kruopščiai nukirptus Harper plaukus ir kirpčius.

Paskutinis užrašas byloja: „Daugiau nei miela. Ši šukuosena yra fantastiška“.

Luke‘as savo „Instagram“ paskyroje taip pat pasidalino tuo pačiu vaizdo įrašu, kuriame jis užfiksuotas tobulinantis naująjį Harper įvaizdį.

Profesionalas pridėjo prierašą: „Buvo smagu“.

Tiesa, Harper savo ilgąsias garbanas buvo pasitrumpinusi dar pernai – trumpesnę šukuoseną mergaitė pademonstravo 2018-ųjų rugpjūtį.

Jauniausioji Beckhamų šeimos narė, Brooklyno, Romeo ir Cruzo sesuo, jau po mėnesio puikavosi kasytėmis.

Kad pasilepinimo savaitgalis būtų visiškai tobulas, Harper sekmadienį taip pat išbandė specialią veido odos priežiūros procedūrą, kurią atliko Kim Kardashian išgarsinta daktarė Barbara Sturm. Ši gydytoja pagarsėjo taip vadinamomis „vampyro veido“ procedūromis – joms naudojamas paties paciento kraujas.

Victoria nufilmavo, kaip Harper atliekama procedūra, ir pasidalino šiuo vaizdu „Instagram“: jame matyti atsipalaidavusi mergaitė, jos plaukus slepia speciali kepuraitė, o apie veidą apvyniotas rankšluostis.

Prie vaizdo pridėtas ir užrašas: „PRIVALOME užtikrinti, kad mūsų vaikai vartotų neužterštus produktus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)