Svečių sąraše buvo seni Williamo bičiuliai Thomas van Straubenzee (princesės Charlotte krikštatėvis) ir Jamesas Meade (kitas Charlotte krikštatėvis) su savo žmona Laura. Taip pat dalyvavo ir Tomas Barberis su žmona Davina (jos mergautinė pavardė – Duckworth-Chad, tai tolima princo Williamo pusseserė iš jo motinos Dianos Spencer pusės) bei Tomas ir Harrieta Suttonai.

Visgi princui Harry‘iui (o dabar ir Meghan) nėra įprasta praleisti šią šventę, tačiau pirmagimio besilaukianti pora nesiteikė ten pasirodyti.

Sklinda gandai apie įtampą, tvyrančią tarp brolių Williamo ir Harry‘io ir jų žmonų Kate ir Meghan.

Neseniai karališkieji rūmai bandė sušvelninti situaciją ir drauge į mišias atvykusių porų nuotraukos apskriejo pasaulį. Kad ir kaip karalienė Elžbieta II stengėsi parodyti, jog tarp kunigaikštienių nesutarimų nėra, jų kūno kalba išdavė visai ką kita.

Princai Williamas ir Harry su žmonomis Kate Middleton ir Meghan Markle

„Jiems iš tiesų patiko Kalėdų šventė, jie mėgavosi drauge leidžiamu laiku. Manau, abi moterys rado bendrą kalbą – žinoma, jos tikrai netapo geriausiomis draugėmis, tačiau jie visi drauge smagiai praleido laiką“, – pasakojo šaltinis. Tačiau tuo sunku patikėti.

Ir, panašu, kad K. Middleton gimtadienio šventė tapo dar vienu įrodymu to, kad konfliktas tarp Williamo ir Harry šeimų nesibaigė.

Nuo to laiko, kai gegužę Meghan oficialiai tapo karališkosios šeimos nare, atmosfera joje pakito – daugelio manymu, toks pokytis buvo neišvengiamas.

„Žmonos pakeičia karališkosios šeimos dinamiką, o abiejų princų žmonos yra labai stiprios. Kai iš realaus pasaulio į karališkąjį atkeliauja dvi nepriklausomos moterys, jos tikrai norės daryti įtaką“, – „People“ pasakojo rūmams artimas šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)