Pernai daugybė merginų grąžė rankas, kai jis pasidalino savo merginos nuotrauka instagrame. Kita vertus, tai netrukdo jo gerbėjoms gėrėtis jo nuotraukomis socialiniuose tinklalapiuose.

Princesės Margaret, kuri pagal eiliškumą yra 25-oji sosto paveldėtoja, anūkas pirmadienį išpublikavo dar vieną nuotrauką, kurioje pusnuogis jo ištreniruotas kūnas toli gražu ne pirmą kartą jaudino 94 000 jo sekėjų.

Nuotrauka jau sulaukė 21 000 paspaudimų „patinka“. Vaikinas prie jos užrašė: „Žygiai Škotijos aukštumose.“

Prie nuotraukos nusidriekė ilga liaupsių princesės anūkui eilė. Viena gerbėja parašė: „Škotija dar niekada iki šiol neatrodė taip patraukliai.“ Kita parašė labai trumpai: „Vesk mane.“

Manoma, kad Škotijos aukštumose Arthuras sutiko Naujuosius metus. Praėjusią savaitę jis publikavo nuotraukas, kaip jie su bičiuliu vaikšto po Miko slėnį ir Lochnagarą.

Merginų numylėtinis turi draugę Lizzie Friend, pirmą kartą nuotrauką su ja pasidalino instagrame praėjusį rugsėjį.

Lizzie – bendramokslė iš Edinburgo universiteto, kuriame Arthuras studijuoja meno istoriją.

Šaltinis teigė: „Ji labai miela, abu jie – puiki pora. Vasarą jis nusivežė ją į arklių lenktynes „Royal Ascot“.

Tiesa, daugelį Arthuro gerbėjų žinia apie merginą nuliūdino, kai kurios rašė, kad pavydi, viena netgi parašė, kad jai sudaužė širdį.

Sprendžiant iš daugybės nuotraukų instagrame, Ledi Sarah Chatto (ji pagal eiliškumą – 23-ia paveldėtoja į sostą) sūnus nesidrovi rodyti savo kūno.

Praėjusią vasarą Arthuras kaitino gerbėjų širdis nuotrauka, kurioje mūvėjo tik Calvino Kleino apatinius, taigi puikiai matėsi raumenys.

Pabaigęs Vestminsterio katedros choro mokyklą, jis, kaip ir Williamas su Harry‘iu, toliau mokėsi elitinėje privačioje berniukų mokykloje – Itano koledže, kurį baigė šią vasarą. Mokslo metai šiame koledže kainuoja 33 270 svarų.

Dabar Arthuras, kaip ir vyresnis jo brolis Samas, mokosi Edinburgo universitete.

Tiesa, Samas užsiima joga, yra veganas, o socialiniuose tinklalapiuose rašo dvasingas žinutes:

„Viskas gražu ir verta meilės, o mylėdami puoselėjame savo sielas. Šiandien pajutau meilę odą šildančiai saulei, nudirbtam darbui ir gatvės grindiniui, kuriuo ėjau. O kam jūs jautėte meilę šiandien?“

Arthuro pomėgiai kur kas žemiškesni, neseniai internete jis žavėjosi maistą tiekiančia įmone „Deliveroo“ ir valymo paslaugai „Buzz Maids“.

Princesės Margaret anūkas mėgsta sportą gryname ore – nardyti, lipti į kalnus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)