Žurnale rašoma, kad 70 m. Velso princas konsultavosi su savo skyrybų advokate Fiona Shackleton ir „jau pasirašė dokumentus“, apie kuriuos ir skelbiama žurnale. „Charlesas ir Camilla: nutekėjo skyrybų dokumentai“ – taip skelbia spausdinio antraštė.

Baronienė laikoma kompetentingiausia skyrybų advokate, ji atstovavo princui Charlesui, kai jis 1996 m. skyrėsi su princese Diana.

„New idea“ šaltinis teigė, kad pastaraisiais mėnesiais sutuoktiniai praktiškai nesimatė, o jų santykiais pasidomėjo pati karalienė, norėdama įsitikinti, kad tai ne šiaip gandai.

Žurnalo straipsnio karališkoji rezidencija „Clarence House“ kol kas nepatvirtino.

Bakingamo rūmuose vykusiuose šventiniuose pietuose prieš Kalėdas Kornvalio kunigaikštienė Camilla nedalyvavo, nes neva buvo peršalusi. Ji nedalyvavo nė Sandringame vykusiose pamaldose Šv. Mary Magdalene bažnyčioje Kalėdų rytą. Ir tai sukėlė įtarimų.

71 m. Camilla nedalyvavo ir princesės Eugenie vestuvėse spalį. Tuo metu spaudos atstovai rašė, kad kunigaikštienė lankosi netoli namų esančios mokyklos derliaus nuėmimo festivalyje.

Leidinio šaltinis sakė: „Kol visas pasaulis buvo įnikęs į Kate su Meghan nesantaiką ir vėstančius Williamo ir Harry‘o santykius, už rūmų dienų vyko kur kas rimtesnė drama. Manoma, kad Charlesas ir Camilla gali paskelbti apie skyrybas. Jie jau pasirašė dokumentus, o pastaraisiais mėnesiais beveik nesimatė, išskyrus Charleso 70-ąjį gimtadienį, į kurį Camillą pakvietė karalienė, kad nebūtų pagrindo spėlionėms.“

Žurnale rašoma – nors viešumoje princas Charlesas su Camilla atrodo laiminga pora, karališkoje šeimoje visi žino, kokie iš tiesų jų santykiai.

„Manoma, kad karalienė nori palūkėti, kol pasimirš Meghan nesantaika su Kate ir Williamu, ir neskelbti apie Charleso ir Camillos skyrybas. Šiuo metu jai per daug skandalų“, – tvirtino šaltinis.

Pora buvo kelis kartus nufotografuota kartu – arklių lenktynėse lapkritį ir keliuose gruodį vykusiuose renginiuose.

Princas Charlesas susipažino su Camilla Shand 1971 m. vidury, metus laiko jie susitikinėjo. Kai jų santykiai tapo rimtesni, Charlesas susipažino su Camillos šeima Plumptone, o Camilla susipažino su kai kuriais karališkosios šeimos atstovais, rašyta „The Mirror“.

Tuo metu vienu geidžiamiausių pasaulio jaunikių laikytas princas Charlesas 1973 m. paskelbė, kad jų draugystė nutrūko.

Camilla susitikinėjo ir su princo Charleso polo žaidimų bičiuliu Andrew Parkeriu-Bowlesu, galiausiai ištekėjo už jo 1973 m. liepą.

1977 m. princas Charlesas susipažino su Diana Nortamptonšyre, 1981 m. vasarį jis jai pasipiršo.

Charlesas ir Diana išsiskyrė 1996 m. 1995 m.interviu laidai „BBC Panorama“ ledi Diana sakė: „Santuokoje buvome trise, taigi mūsų buvo kiek per daug“.

Princas Charlesas ir Camilla susituokė 2005 m. balandžio 9 d. Vindzore.
Princas Charlesas nuo 3 m. amžiaus yra pirmasis sosto paveldėtojas, jis taip pat – ilgiausiai esantis Velso princas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)