Tai, kad šis renginys garsenybėms yra labai svarbus ir reikalaujantis daug pastangų, įrodo ir jų socialiniai tinklai. Juose matyti, kaip ceremonijoje nominuoti ar tiesiog kaip garbės svečiai pakviesti žinomi žmonės ruošėsi ir puošėsi kino vakarui.

Asmenukėse matyti ne tik gana pikantiški vaizdeliai, pavyzdžiui, Lady Gagos nuotrauka iš lovos, kurią įamžino jos mylimasis, bet ir linksmi kadrai – viename jų pozavęs Džeimso Bondo vaidmenį įkūnijęs Danielis Craigas bei 007 galimai vaidinsiantis Idrisas Elba.

Į ceremoniją, kur paaiškėjo šių metų geriausieji, žvaigždės pradėjo rinktis likus dviem valandoms iki renginio ir žengė raudonuoju kilimu, kur teko pozuoti šimtams fotografų ir bendrauti su galybe žurnalistų bei laidų vedėjų, o jų apdarus vertino „mados policija“ vadinami profesionalai.

Šiais metais ceremoniją, kuri vyko Beverli Hilse, Kalifornijoje, patikėta vesti aktoriams Sandrai Oh (Grei anatomija) ir Andy Sambergui (Saturday Night Live).

H. Klum pasiruošimas ceremonijai:

Nuotraukos iš ceremonijos užkulisių:

Nuotraukų albume – dar daugiau ceremonijos užkulisių:

DELFI primena, kad plačiau apie apdovanojimų laimėtojus ir geriausius filmus bei serialus galite skaitykite ČIA.

„Auksiniai gaubliai 2019“ raudonuoju kilimu žengė ryškiausios žvaigždės:

Ceremonijos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)