Gluminantis epizodas neprasprūdo pro akis vienai „Twitter“ naudotojai, rašo dailymail.co.uk. Kaip matyti iš filmuotos medžiagos, R. Malekas eina prie N. Kidman, akivaizdžiai ketindamas su ja pasisveikinti, o ši, nė nepažvelgusi į aktorių, apsigręžia ir neina sau.

Kai taip nutinka, 37-erių metų aktorius, stengdamasis neatrodyti sutrikęs, nežymiai paliečia aktorės nugarą ir nužingsniuoja prie scenoje sustojusių „Bohemijos rapsodijos“ prodiuserių.

„Rami Malekas, pabandęs persimesti pora žodžių su Nicole Kidman, atrodė taip kaip aš, norėdama pakalbinti savo simpatiją“, – pakomentavo situaciją „Twitter“ naudotoja.

Panašią nuomonę išsakė ir kiti prie socialinio tinklo prisijungę internautai.

Nepaisant šios kėblokos situacijos, „Auskinių gaublių“ apdovanojimus derėtų pavadinti tikra R. Maleko sėkmės valanda: čia jis laimėjo pirmą savo karjeroje Auksinį gaublį, atitekusį už suvaidintą roko grupės „Queen“ vokalistą Freddie Mercury.

Geriausio aktoriaus rinkimų kategorijoje R. Malekui teko konkuruoti su tokiomis žvaigždėmis kaip Bradley Cooperis („Taip gimė žvaigždė“ („A Star Is Born“), Willemas Dafoe („At Eternity‘s Gate“), Lucasas Hedgesas („Boy Erased“) ir Johnas Davidas Washingtonas („BlacKkKlansman“).

„Esu daugiau nei sujaudintas. Mano širdis, atrodo, tuoj iššoks iš krūtinės“, – buvo pirmieji aktoriaus žodžiai, gavus apdovanojimą.
„Man didžiulė garbė gauti šį apdovanojimą ir atsidurti tarp tokių išskirtinių aktorių, – pasakė jis po akimirkos. – Būdamas tarp jūsų jaučiuosi didžiai privilegijuotas.“

R. Malekas taip pat padėkojo į organizaciją „Hollywood Foreign Press Association“ susibūrusiems žurnalistams už tokį neįtikėtina pripažinimą. Jis dėkojo ir visiems, negailėjusiems jėgų prie filmo kūrimo.

Sakydamas padėkos žodžius R. Malekas nepamiršo ir prodiuserių Grahamo Kingo bei Deniso O‘Sullivano, daugiau nei dešimt metų uoliai siekusių, kad ši istorija pagaliau būtų papasakota. „20th Century Fox“ aktorius dėkojo už tai, kad, kitaip nei daugelis, patikėjo brandinamu kūrybiniu sumanymu.

Pabaigoje R. Malekas padėkojo grupės „Queen“ nariams Brianui May‘ui ir Rogeriui Taylorui. Be jų, esą, filmas nebūtų toks autentiškas, o jame skambanti muzika – tokia įspūdinga.

„Dėkoju tau, Freddie Mercury, už didžiausią gyvenime patirtą džiaugsmą. Myliu tave, puikus žmogau. Visa nutiko tik todėl, kad esi toks nuostabus,“ – baigdamas pasakė R. Malekas.

Plačiau apie apdovanojimų laimėtojus ir geriausius filmus bei serialus skaitykite ČIA.

Ceremonijos akimirkos:

Renginio svečiai ant raudonojo kilimo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)