Tai, kad Sasekso kunigaikštis pradėjo sveikiau gyventi, neliko nepastebėta nė kitų karališkosios šeimos narių, susirinkusių į Sandringamą per Kalėdas, rašo „MailOnline“.

„Turint omeny tai, kad jis nuo pat paauglystės buvo linkęs padauginti alkoholio, tokią permainą derėtų laikyti nemenku pasiekimu“, – sakė „Sunday Express“ kalbintas šaltinis.

37-erių metų Sasekso kunigaikštienė ne tik supažindino princą su joga, bet ir paragino jį daugiau treniruotis, kitaip sakant, padėjo jam suprasti, kad yra ir kitas gyvenimo būdas.

Pradėjęs treniruotis ir atsisakęs alkoholio 34-erių metų Harry, anot jo draugų, jaučiasi daug laisviau ir pakiliau.

„Ji tiesiog parodė, kad gyventi galima ir kitaip, o jam tai pasirodė labai priimtina. Dabar jis sveikai maitinasi, nenuodija organizmo, mankštinasi, atlikinėja šiek tiek jogos pratimų ir jaučiasi daug laimingesnis“, – sakė šaltinis.

Portalas „MailOnline“ jau susisiekė su Kensingtono rūmais ir paprašė pateikti kokių nors komentarų.

Pernai spalį teko pastebėti, kaip princas Harry kelia taurę vandens per oficialius pietus viešbutyje „Grand Pacific Hotel“. Tai, kaip jis palaiko besilaukiančią žmoną, neliko neįvertinta.

M. Markle, kaip matyti, yra linkusi keisti karališkojoje šeimoje nusistovėjusią tvarką nuo pat gegužę Vindzoro pilyje iškeltų vestuvių. Beje, dėl tam tikrų pokyčių ji pasistengė ir dar anksčiau.

Kovo mėnesį jį, esą, įkalbėjo princą Harry mesti rūkyti, be to, karališkosios šeimos narys pradėjo treniruotis ekskliuzyviame Čelsio sveikatingumo klube, kad vėl taptų toks, koks buvo, kai atlikinėjo karinę tarnybą.

Dabar princas Harry visiškai kitoks nei 2012-aisiais, kai nuogas buvo nufotografuotas viename iš Las Vegaso viešbučių.

Jo pomėgis šėlti su draugais apsvaigus nuo alkoholio – vieša paslaptis. 2011 metais pavyko nufilmuoti, kaip jis per vienas išgertuves Kroatijoje su visais drabužiais įšoka į baseiną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)