Portugalų žiniasklaida rašo, kad pora susituokė Lisabonoje esančioje buvusioje gamykloje „Praça do Braço de Prata“, kuri dabar yra alternatyvios kultūros centras, kuriame dažnai vyksta džiazo koncertai.

Pasak žiniasklaidos, vestuvės vyko ir portugalų, ir prancūzų kalbomis – taip pagerbtos abi jaunavedžių pusės.

S. Sobralio ir J. Thiam vestuvės vyko praėjus vos dienai po „Eurovizijos“ nugalėtojo 29-ojo gimtadienio. Metais už sutuoktinį jaunesnė aktorė gimė Briuselyje, dirbo modeliu, tačiau vėliau šią karjerą iškeitė į aktorystę.

J. Thiam – populiari prancūzų aktorė, kuriai net buvo pasiūlytas vaidmuo naujausioje „Karibų piratų“ dalyje, tačiau ji vaidmens atsisakė norėdama tęsti studijas Nacionalinėje Paryžiaus dramos konservatorijoje.

2017 metais S. Sobraliui išvykus į Kijevą, kur jis dalyvavo „Eurovizijos“ dainų konkurse, su juo keliavo ir būsimoji žmona J. Thiam. Tuo metu atlikėjas sunkiai sirgo – po pergalės „Eurovizijoje“ jam atlikta širdies persodinimo operacija.

Lankydamasis Lietuvoje portalui LRT.lt išskirtiniame interviu S. Sobralis atskleidė, kad pasiekęs karjeros aukštumas dabar svajoja sukurti šeimą – turėti vieną ar daugiau vaikų. Būsimoji žmona S. Sobralį taip pat lydėjo į Lietuvą.