Alla Pugačiova – nuo 306 tūkst. eurų

Alla Pugačiova minias gerbėjų turi ne tik Rusijoje, bet ir Rytų ir Šiaurės Europoje. Ne veltui ji tituluojama primadona, estrados karaliene ir garsiausia Rusijos dainininke. 2010 metais A. Pugačiova atsisakė aktyvių gastrolių ir nuo tada nesurengė nė vieno koncerto, tačiau kūrybinės veiklos nenutraukė: ji dažnai dalyvauja jungtiniuose koncertuose ir televizijos laidose, reguliariai pradžiugina ir naujomis dainomis. Ji ir toliau išlieka viena iš geidžiamiausių naujametinių įmonių vakarėlių viešnių.

Sergejus Šnurovas – nuo 87 tūkst. eurų

Sergejus Šnurovas – viena iš spalvingiausių Rusijos scenos asmenybių. Panašu, kad toli gražu ne kiekviena bendrovė ryžtųsi jį pasikviesti į savo šventę, tačiau jis įvardijamas kaip vienas iš brangiausių Rusijos estrados atlikėjų.

Grigorijus Lepsas – nuo 87 tūkst. eurų

Grigorijus Lepsas – gruzinų kilmės sovietinių laikų ir dabartinės Rusijos atlikėjas, kompozitorius, prodiuseris ir Tarptautinės estrados meno veikėjų sąjungos narys. Nusipelnęs Ingušijos respublikos artistas, nusipelnęs Rusijos estrados artistas, Karačiajų Čerkesijos liaudies artistas. „World Music Awards", „Metų daina", „Auksinis gramofonas" ir „Metų šansonas" laureatas ir šiandien išlieka vienu populiariausių atlikėjų, rašoma news.rambler.ru.

Filipas Kirkorovas – nuo 65 tūkst. eurų

Net aštuonis kartus „Ovacijos" premijos laureatas, penkis kartus „World Music Awards" apdovanotas kaip pats populiariausias Rusijos atlikėjas, daugkartinis premijos „Auksinis gramofonas" ir „Tikras hitas" laureatas, „Sidabrinio batelio" apdovanojimo šeimininkas ir kasmetinio festivalio „Metų daina" nugalėtojas. Neperdedant galima drąsiai teigti, kad Filipas Kirkorovas – pats populiariausias Rusijos estrados dainininkas, tad ir honoraro jis nori atitinkančio jo statusą. Skelbiama, kad atlikėjas praktiškai du kartus pakėlė savo pasirodymų įmonės šventėse kainą, tačiau užsakovų tai neatbaigė.

Grupė „Čaif" – nuo 61 tūkst. eurų

„Čaif" – sovietinių laikų ir Rusijos roko grupė, 1985 metais suburta Vladimiro Šachrino, Vladimiro Begunovo ir Olego Rešetnikovo. Nepaisant to, kad ši grupė yra tikri scenos veteranai, jų muzika labai populiari ir šiandien, o patys artistai – laukiami svečiai įmonių vakarėliuose. Šiuo atveju svarbu pasakyti ir tai, kad tokiu atveju būtina mokėti ne tik už koncertą, bet ir už skrydį iš Jekaterinburgo.

Valerijus Meladzė – nuo 43 tūkst. eurų

Valerijus Meladzė – gruzinų kilmės popmuzikos atlikėjas, prodiuseris ir televizijos laidų vedėjas. Nusipelnęs Rusijos Federacijos artistas. Tai vienas iš labiausiai nusipelniusių Rusijos estrados dainininkų, ir vienas iš tų, kurie dažniausiai sulaukia kvietimų koncertuoti įmonių vakarėliuose. Jo pasirodymo kaina prasideda nuo 43 tūkst. ir gali siekti dvigubai tiek.

„Bi-2" – nuo 35 tūkst. eurų

„Bi-2" – alternatyvaus roko grupė, gyvuojanti nuo 1988 metų. Ji jau seniai užkariavo daugybės gerbėjų tiek Rusijoje, tiek už jos ribų širdis. Šventėms juos mielai kviečiasi įmonės, tačiau kainuoja „Bi-2" tikrai nepigiai – honorarai prasideda nuo 35 tūkst. eurų.

Vera Brežneva – nuo 35 tūkst. eurų

Vera Brežneva – Ukrainos ir Rusijos popatlikėja, aktorė, televizijos laidų vedėja, buvusi merginų grupės „VIAgra (2003–2007 metais) narė. Vera Brežneva aktyviai įrašinėja naujas dainas ir leidžia albumus, daug koncertuoja. Atlikėja nesiskundžia populiarumu nei Rusijoje, nei Ukrainoje. Mielai vyksta pasirodyti ir įmonių vakarėliuose.

Polina Gagarina – nuo 35 tūkst. eurų

Polina Gagarina – dainininkė, kompozitorė, aktorė, modelis. 2015 metais Rusija ją išsiuntė dalyvauti dainos konkurse „Eurovizija", ten ji užėmė antrą vietą. Polina Gagarina ne tik koncertuoja, kuria naujas dainas ir filmuoja vaizdo klipus, bet ir dirba teisėja televizijos laidoje „Balsas".

Sergejus Lazariovas – nuo 35 tūkst. dolerių

Sergejus Lazariovas – Rusijos dainininkas, teatro ir kino aktorius, televizijos laidų vedėjas, buvęs grupės „Smash", dueto „Dvoe" prodiuseris. Jis „Auksinio gramofono" premijos laureatas, festivalio „Metų daina" daugkartinis dalyvis ir vedėjas. 2016 metais jis Rusijai atstovavo dainų konkurse „Eurovizija", kur užėmė trečią vietą. Sergejus – tikra žvaigždė, žinomas ne tik gimtojoje Rusijoje, bet ir už jos ribų. Be to, Sergejus vienas iš perkamiausių Rusijos atlikėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)