Tradicinėje Kardashianų šeimos šventėje dalyvavo Kendall, Khloe su dukrele True, Kourtney su savo atžalomis, Kim su visa šeima ir kiti jų šeimos atstovai bei garsūs draugai.

Kanye Westas visos šventės metu atrodė itin laimingas ir linksmai leido laiką su savo vaikais. Tarp susirinkusiųjų buvo galima pamatyti ir Jennifer Lopez, Alexas Rodriguezas, Sia, Paris Hilton, Dave'as Chapelle'as, Kimora Lee Simmons ir kt. Vakaro metu svečiams koncertavo geras Westų draugas Johnas Legendas.

Atlikėjas kalėdinio vakarėlio metu atliko dainas iš naujo savo albumo „A Legendary Christmas“. Kim ir Kanye namų kieme vykusio vakarėlio metu netrūko ir kitų linkmybių. Specialiai šiam vakarui pastatytomis sniego trasomis galėjo leistis visi norintieji, o įspūdingame sniego name panorus atsipūsti ir pailsėti nuo triukšmingų linksmybių buvo galima rasti ir vietą poilsiui.

Iki šiol įspūdingus vakarėlius rengdavo Kim mama Kris Jenner. Tačiau šįkart pati realybės šou žvaigždė nusprendė imtis iniciatyvos ir surengti neregėtą puotą.

Į šį vakarėlį Kourtney specialiai grįžo iš Meksikos, kur laiką leido su buvusiuoju Scottu Disicku, jo nauja mergina Sofia Riche bei judviejų su Scottu vaikais Masonu, Penelope,ir Reignu.

„Šie metai yra pirmieji kai Kanye ir aš surengsime Kalėdų vakarėlį savo namuose. Perimame šią tradiciją iš mamos“, – sakė Kim „E! news“.

Klausiama, kodėl pasikeitė tradicija švęsti K. Jenner namuose, Kim atsakė, kad jų namuose yra daugiau erdvės ir galimybių įgyvendinti visas idėjas.

Jau dabar kalbama, kad tai buvo įspūdingiausias Kalėdų vakarėlis iš visų, kuriuos šiemet surengė garsenybės. Manoma, jog šis vakarėlis Kim atsiėjo daugiau nei 500 000 JAV dolerių. Tiesa, ruošiantis jam garsenybė pinigų nepagailėjo ir brangių dovanų draugams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)