Vienoje nuotraukoje įamžinta miela mamos ir dukters akimirka drauge smėlėtame paplūdimyje. Kitoje nuotraukoje matyti, kaip tarpusavyje derančius baltus drabužius vilkintys dvyniai Rumi ir Siras pliuškenasi vandenyne.

Beyonce dvyniai Rumi ir Sir /Foto: Beyonce.com
Beyonce dvyniai Rumi ir Sir /Foto: Beyonce.com

Gerbėjai pastarąjį sykį augančius Beyonce ir reperio Jay-Z vaikus galėjo išvysti rugpjūtį jų mamos fotosesijos žurnalui „Vogue“ užkulisius užfiksavusiame vaizdo įraše. Jame Rumi ir Siras buvo drauge su savo vyresniąja seserimi Blue Ivy, kuriai sausio 7-ąją sukaks septyneri.

Nuo pat Rumi ir Siro gimimo 2017-ųjų birželį Beyonce ganėtinai santūriai dalijosi žiniomis apie naujuosius šeimos narius. Prieš minėtąją „Vogue“ fotosesiją trijų vaikų mama liepos mėnesį savo tinklalapyje pasidalino miela šeimos nuotrauka iš bendro jos ir Jay-Z koncertinio turo „On the Run Tour II“ etapo Europoje.

Dar anksčiau, birželio mėnesį, švęsdama pirmąjį savo anūkų gimtadienį jų močiutė Tina Knowles „Instagram“ paskelbė Rumi ir Siro nuotrauką su jų tėvais fone su prierašu „Mano mažyliai“.

Abi nuotraukos iš šeimos atostogų priklauso kolekcijai, kuri taip pat apima Beyonce kelionės į Indiją akimirkas – čia ji pasirodė Ishos Ambani, turtingiausio Indijos žmogaus Mukesho Ambani dukters, vestuvių koncerte.

Sausį Jay-Z negalėjo susilaikyti ir entuziastingai kalbėjo apie savo jauniausius vaikus.

„Dabar mes išgyvename gražų metą, nes... jie dar nevaikšto“, – 48-erių reperis juokavo per CNN interviu kalbėdamas su Vanu Jonesu. „Jie gali tik murmėti... jie tik murma, tad mums nereikia bėgti iš paskos ir šaukti: „Palauk, palauk, palauk!”.

Trijų vaikų tėtis tuomet pridūrė: „Žinote, jie dar niekur nelaksto. Ketiname pasimėgauti tais keliais mėnesiais, kol jie dar nebėgioja – tada ramybė baigsis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją