Nuotrauką ji pavadino: „Mano tėtis išsitatuiravo mane mano gimtadienio proga. Nuostabiojo @markmahoney_ssc kūrinys." Įrašą ji užbaigė širdelių jausmaženkliais.

Markas Mahoney yra pagrindinis meistras Holivudo „Shamrock Social Club" tatuiruočių salone.

Jo klientų sąraše tokios žvaigždės, kaip Bradas Pittas, Angelina Jolie, Johnny Deppas, Davidas Beckhamas ir Britney Spears.

Garsius Chrissy draugus sužavėjo jos tėčio tatuiruotė: Kim Kardashian po nuotrauka parašė komentarą: „Dievulėliau".

Katie Couric sureagavo panašiai: „Dieve mano", o Mindy Kaling parašė: „Tiesiog negaliu patikėti".

Chrissy yra Rono ir Vilailuck dukra, ji turi seserį vardu Tina.

Sausio mėnesį Chrissy atskleidė, kad jos mama gyvena su ja Beverli Hilse, o tėtis gyvena visai netoli.

„Taigi, mano mama gyvena su mumis, bet visi klausia: „Kur tavo tėtis?", – cituoja jos žodžius „Us Weekly". – Jis užsuka pas mus vos ne kas antrą dieną, ir taip, jiedu yra susituokę. Jiems taip gerai, jiems tinka toks šeiminio gyvenimo modelis. Mes visi esame labai artimi."

Ch. Teigen teigimu, tėtis gyvena už 10 min kelio ir labai dažnai užsuka pas ją į svečius.

Tatuiruotę jis pasidarė norėdamas nustebinti dukrą 33 gimtadienio proga.

Gimtadienį televizijos žvaigždė atšventė su savo vyru Johnu Legendu ir dviem vaikais – dvejų Luna ir pusės metų Milesu – atostogaudami Meksikoje.

Per atostogas Ch. Teigen pasidalino dviem vaizdais „Twitter" svetainėje – viename užfiksuota širdis iš žiedlapių, puošianti viešbučio lovą, antrame – vakarienė paplūdimyje, šviečiant girliandų lemputėms.

Vakarieniauti į paplūdimį Chrissy ėjo apsirengusi maudymosi chalatu.

Žiedlapiai ant lovos ir grindų padėjo sukurti romantišką atmosferą, o po vaizdo įrašu ji šmaikščiai parašė: „Kieno gi šiandien gimtadienis".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją