Tiesa, smalsu pažiūrėti ne tik, kaip atrodo garsenybių kalėdinės eglutės, bet ir kaip atrodo jų namai. Kitaip sakant, erdvė, į kurią patenka tik artimiausi žmonės.

Kylie Jenner.

Pramogų pasaulio atstovė, kuri mėgsta stebtinti ne tik savo išvaizda ar elgesiu. Visame pasaulyje garsi mergina panoro savo gerbėjus priblokšti ir kalėdiniais papuošimais. Savo „Instagram“ tinkle ji pasidalijo tiesiog žėrinčia ir akį traukiančia eglute, kurią norisi pastebėti net tarp dešimčių kitų eglučių.

Viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtoja ir dizainerė Nicky Hilton.

Britney Spears.

Britney Spears yra aštunta pagal albumų pardavimus moteris JAV, pardavusi 36 mln. albumų kopijų. Taip pat yra viena iš sėkmingiausių muzikos atlikėjų per visą muzikos industrijos istoriją, pardavusi 88 mln. albumų kopijų visame pasaulyje


Sharon Osbourne

Žymioji Kardashian šeima.

Daugelis puikiai žino JAV žvaigždučių klaną - Kardashianus. Ir nors bene ryškiausiai šioje šeimynoje žiba Kim, nuo jos neatsilieka ir sesutės Khloe, Kylie, Kourtney, Kendall ir brolis Robas.

Jennifer Lopez.

Charlotte Hawkins.

Reese Whiterspoon.

Jenni Falconer.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)