Neseniai paaiškėjo, kad moterys kaip reikiant susipyko prieš pat Meghan ir princo Harry vestuves dėl, esą, itin bjauraus Meghan elgesio su personalu, ir itin didelių reikalavimų mažosios princesės Charlotte pamergės suknelei.

Dabar kūno kalbos ekspertė atskleidė, jog dar vasarį filmuotoje medžiagoje matoma, jog moterys neranda bendros kalbos.

Įrašas darytas per pirmąjį princo Williamo, Kate, princo Harry ir Meghan viešą pasirodymą „Royal Foundation Forum“ renginyje. Jo metu organizatorius domino ne tik kilnus renginio tikslas (psichinės sveikatos iniciatyva), bet ir tai, kaip jiems patiems sekasi spręsti tarpusavyje kylančius nesutarimus.

Kūno kalbos ekspertė Judi James teigia, kad karališkųjų porų reakcija į klausimą leidžia daryti išvadą, jog tarp šių žmonių neabejotinai tvyro įtampa: „Pirmasis ženklas, kad šis nuostabusis ketvertas nėra svajonių komanda, kokia jį visi norėtų matyti? Nepaisant bandymų dirbtinai kopijuoti pozas, į akis krinta detalės, bylojančios, kad šie žmonės nėra geriausi draugai. Tai ir kūno kalba, ir žodžiai. Labai ryškiai sureagavo abi moterys. Kate savo kėdę instinktyviai pasuko toliau nuo Meghan ir juokėsi žiūrėdama į vyrą, ieškojo jo paramos. Meghan nuo Kate slepiasi taip pasukdama galvą, kad plaukai suformuotų savotišką užuolaidą, ir juokiasi už jos“.

Be to, vos nuskambėjus klausimui, moterys iš karto nusisuko viena nuo kitos.

Kol Meghan žiūri sau po kojomis ir nedrąsai šypsosi, Kate paramos ieško vyro veide. Ir tai tikrai nėra paprasčiausias diskomfortas.

„Tiesiai šviesiai paklaustas, ar pasitaiko nesutarimų, net ir visada po savotiška tobulumo kauke besislepiantis princas Williamas pateikia netikėtą atsakymą „O, taip“. Sėdėdamas jis nervingai judina pirštus, o Harry, nors ir sėdi labiau atsipalaidavęs ir atrodo kiek arogantiškas, nejaukiai žvilgsniu tiesiog veria vyresnį brolį“, – situaciją komentuoja J. James.

Harry‘is suskumba paaiškinti, kad tie nesutarimai „sveiki“, ir priduria, kad labai daug konfliktų „būna ūmus ir užgęsta savaime“. Princas Williamas juokais pasitikslina: „Ar jie tikrai išsisprendžia? Mes juk nežinome“. Princas Harry akcentuoja, kaip svarbu dirbti su skirtingais žmonėmis.

„Manau, kad jog tikrai šaunu, kad esame skirtingi. Ir vienas dalykas mus vienija: tai noras pasiekti teigiamų pokyčių... Tik žinote, kartais mūsų nuomonės išsiskiria. Dirbti su šeima – nemenkas iššūkis. Nieko nepadarysi. Būsime iki karto iki pat galo“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)