H. K. Sternas dalyvavo šiame realybės šou, ir žiūrovai netruko pastebėti, kad advokatą ir modelį siejo daugiau nei draugiškas ryšys. 2006 metų rugsėjį jiedu pasikeitė įžadais „per neįpareigojančią ceremoniją“, tačiau H. K. Sternas vėliau sakė, kad jie su Anna Nicole ketino netrukus „viską įteisinti kaip pridera“.

Deja, kitų metų vasarį A. N. Smith mirė netyčia perdozavusi vaistų, tačiau žiniasklaidos dėmesys jam nesumažėjo. Vėliau jis ne tik kovojo dėl tuomet dar kūdikiu buvusios A. N. Smith dukrelės globos, tačiau ir toliau atstovavo moters interesams siekiant prisiteisti dalį jos mirusios vyro, naftos magnato J. Howardo Marshallo II turto.

Tad kas nutiko K. K. Sternui – A. N. Smith advokatui, vėliau tapusiam jos mylimuoju?

K. H. Sterno ir A. N. Smith santykiai iš pradžių buvo išskirtinai dalykiniai. Kaip skelbia žurnalas „People“, K. H. Sterno advokatų kontora „dešimtajame praėjusios amžiaus dešimtmetyje tvarkė A. N. Smith sutartis, susijusias su jos modelio darbu ir darbu pramogų versle“.

1995 metais jis atstovavo modeliui, kai ši siekė prisiteisti dalį savo velionio milijardieriaus vyro turto dalį. Problema buvo ta, kad Anna Nicole nebuvo įtraukta į vyro testamentą. Dėl to jai teko kelis dešimtmečius teistis su mirusio vyro šeimos nariais. H. K. Sternas tęsė teisinę kovą su šia šeima ir po Annos Nicole mirties. (Tačiau apie tai kiek vėliau).

2002 metais pasirodžius realybės šou „The Anna Nicole Show“, advokatų kontora, kurią H. K. Sternas kartu įsteigė su kitais asmenimis, buvo likviduota. Jis įkūrė talentų paieškos agentūrą „Hot Smoochie Lips, Inc.“, kurios vienintele kliente buvo A. N. Smith. Kaip rašo „The Guardian“, tai buvo „mėginimas kontroliuoti kiekvieną A. N. Smith gyvenimo aspektą“.

Tačiau ne visi H. K. Sterną laikė patikimu A. N. Stern kompanionu. „The Anna Nicole Show“ taip pat pasirodęs jo interjero dizaineris Bobby Trendy labai aiškiai parodė, ką jaučia teisininkui. Vieno interviu metu jis pareiškė, kad jis tik naudojasi Anna Nicole, kad išgarsėtų.

Vestuvės ir laidotuvės

2006 metų rugsėjį H. K. Sternas kartu su Anna Nicole ir jos naujagime dukrele Dannielynn išvyko į Bahamų salas, kur susituokė per neoficialią ceremoniją. Po dviejų dienų advokatas dalyvavo „Larry King Live“ laidoje ir teigė, kad jis yra biologinis Dannielynn tėvas. A. N. Smith gerbėjus šie du įvykiai labai nustebino ir privertė dar labiau suabejoti teisininko motyvais.

Kai kurie žmonės net ėmė svarstyti, kad jiedu susituokė Bahamose, norėdami pasinaudoti įstatymu, galimai neleisiančių buvusiam A. N. Smith draugui Larry Birkhead, kuris teigė esantis biologinis Dannielynn tėvas, pateikti ieškinio dėl tėvystės.

Deja, praėjus vos keliems mėnesiams po tų vestuvių, A. N. Smith buvo rasta be sąmonės viešbučio kambaryje. Vėliau ligoninėje buvo konstatuota jos mirtis. Po jos mirties abu vyrai stojo į aršią ir viešą kovą dėl mergaitės tėvystės ir globos.

Tėtuko reikalai

Nors Dannielynn gimimo liudijime tėvu buvo nurodytas H. K. Sternas, tai niekada netrukdė L. Birkheadui būti įsitikinusiam, kad jis yra mergaitės tėvas. Kaip skelbė CNN, H. K. Sternas ir L. Birkheadas „pradėjo kovą Bahamų teismuose“ dėl mergaitės tėvystės ir globos netrukus po to, kai H. K. Sternui teko kautis kitoje nelabai malonioje teismo byloje, iškeltai dėl to, kur turėtų būti palaidota A. N. Smith. Teismo nurodytas atlikti DNR tyrimas įrodė, kad L. Birkheadas yra biologinis Dannielynn tėvas.

H. K. Sternas pasielgė garbingai ir iš karto leido savo varžovui bendrauti su dukra, nors ne visi teisiniai dalykai dar buvo sutvarkyti. „Mes padarysime viską, ką galime, kad būtų užtikrinti Dannielynn interesai“, – po teismo posėdžio sakė advokatas.

Gluminantys A. N. S. receptai

Pralaimėjęs tėvystės bylą ir gedėdamas dėl mylimosios mirties, H. K. Sternas taip pat susidūrė su rimtais kaltinimais dėl jo tariamos atsakomybės už A. N. Smith mirtį. Buvęs modelis mirė „netyčia perdozavusi“ mažiausiai devynių receptinių vaistų. Tuo metu Anna Nicole sunkiai sirgo vadinamuoju „skrandžio gripu“ (ūmia skrandžio infekcija), o taip pat vartojo vaistų nuo „nerimo, depresijos ir nemigos“. Galiausiai moterį pražudė jos nenoras važiuoti į ligoninę, nes ji norėjo išvengti žiniasklaidos dėmesio.

2009 metais „Fox News“ pranešė, kad H. K. Sternui bei dviem gydytojams buvo pateikti septyni kaltinimai sąmokslu bei kiti kaltinimai dėl apgaule gautu receptų. Teigta, kad trijulė Annai Nicole Smith pateikė tūkstančius receptų per kelerius metus iki jos mirties. Iš vienuolikos receptinių vaistų, rastų viešbučio kambaryje, kuriame A. N. Smith praleido savo paskutinę naktį, dauguma buvo išrašyta H. K. Sternui. Ir nė vienas vaistas iš tiesų nebuvo skirtas jai. Be to, vaistų, kurių dauguma buvo pirkta tik prieš penkias savaites, nebebuvo daugiau nei 600 tablečių, įskaitant 450 atpalaiduojančių raumenis. O tai atrodė tikrai prastai.

Annos Nicole Smith reikalus jis tvarkė dar ilgai po jos mirties

H. K. Sternas atliko ne tik nekilnojamojo turto agento vaidmenį, bet taip pat dalyvavo kovoje dėl pinigų, kuriuose Annai Nicole Smith esą pažadėjo jos velionis vyras. Tačiau per 20 metų trukusią kovą teismai ne kartą atmetė moters ieškinius dėl pinigų, kurie, jos teigimu, jai teisėtai priklausė. H. K. Sternas vis dar kovojo dėl palikimo 2015 metais. Ši teisinė kova net du kartus buvo pasiekusi Aukščiausiąjį Teismą, tačiau galiausiai visi ieškiniai buvo atmesti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)