Kai Keanu buvo vos treji, šeimą paliko tėvas. Mama su vaikais dažnai keitė gyvenamąją vietą, tad būsimasis aktorius buvo privertas mokyklas keisti kaip kojines ir nespėjo užmegzti tvirtų draugysčių. Mokytis vaikui taip pat buvo labai sunku dėl disleksijos – sutrikimo, kurį turinčiam sunku skaityti, nes akys raidžių nesuvokia reikiama tvarka.

Nepaisant visų jo kelyje pasitaikiusių kliūčių, K. Reevesui pavyko atsidurti Holivude. Galiausiai jam pasisekė susirasti ir tikrą draugą – jis artimai susibičiuliavo su kitu aktoriumi Riveriu Phoenixu. Deja, R. Phoenixas, būdamas vos 23 metų, mirė perdozavęs narkotikų. Aktorius ir po šiai dienai ilgisi draugo, kurį vadino broliu.

1998 metais jis sutiko ir įsimylėjo Jennifer Syme. Praėjus metams, įsimylėjėliai jau laukėsi mažylio. Deja, vaikas gimė negyvas. Porą ištikusi nelaimė galiausiai išskyrė, o neilgai trukus J. Syme žuvo automobilio avarijoje. Dauguma mano, kad tai pagrindinė priežastis, kodėl K. Reevesas daugiau niekam nebepatikėjo savo širdies (nors kaip yra iš tikrųjų, nežino niekas – aktorius savo asmeninį gyvenimą slepia po devyniais užraktais).

Aktorius savo geriausia drauge vadina jaunesnę seserį Kim. Jai buvo diagnozuota leukemija. Kova su klastinga liga buvo labai ilga ir sunki, tačiau galiausiai jai pavyko įveikti vėžį. Nuo tada aktorius visada dalį savo uždarbio aukoja leukemijos tyrimams. Pavyzdžiui, šiam kilniam tikslui skyrė 70 proc. atlyginimo už darbą kultinėje juostoje „Matrica“.

Dabar K. Reavesą galima dažnai išvysti vaikštinėjantį Los Andželo gatvėse arba Niujorko metro. Jis gyvena paprastuose namuose ir keliauja be palydos ar apsauginių. Viešumoje jį sutinkantys gerbėjai žavisi, kad jų dievukas visada elgiasi labai mandagiai, tačiau ir jie patys mieliau jį stebi iš šono, nenorėdami trikdyti jį kone visada gaubiančios melancholijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)