43 m. buvęs futbolininkas nufotografuotas anksti ryte išeinantis iš klubo „Laylow“ Noting Hile, kuriame dalyvavo „Haig Club House Party“ renginyje.

D. Beckhamas, kuris yra keturių vaikų tėvas, buvo nufotografuotas šalia naujosios Brooklyno merginos Hanos Cross. Buvęs futbolininkas atrodė labai elegantiškai su dvieiliu švarku, tačiau labiausiai į akis krito jo tankesni plaukai ir stilinga šukuosena.

Prieš kelis mėnesius „The Sun“ pranešė, kad žvaigždei buvo atlikta „slapta plaukų persodinimo procedūra“.

Kalbama, kad D. Beckhamas jau seniai planavo investuoti į plaukų linijos atnaujinimą, tad ko gero taip ir padarė, prisijungdamas prie augančio skaičiaus vidutinio amžiaus vyrų, kuriems buvo atliktas plaukų persodinimas.

Davidas Beckhamas prieš plaukų transplantaciją:

Pastarųjų metų nuotraukos parodo, kaip jo plaukai retėjo, o akivaizdžiausiai tai matyti nuotraukose iš atostogų Azijoje, kuriose jis užfiksuotas gerokai pasitrumpinęs plaukus. O birželio mėnesį staiga jo plaukai jau pasidarė nebe tokie reti – jis buvo užfiksuotas su atgal sušukuotų plaukų šukuosena.

Gal sutapimas, o gal ir ne, bet kiek anksčiau šiais metais, kai, greičiausiai, jam ir buvo atliekamos plaukų persodinimo procedūros, jis kelis kartus buvo užfiksuotas su galvos apdangalu.

Vėlgi, birželio mėnesį per priėmimą Bakingamo rūmuose, jo plaukų linija atrodė jau gerokai tiesesnė.

Davidas Beckhamas po plaukų transplantacijos:

Tuo metu D. Beckhamo atstovas į „The Sun“ klausimą atsakė, kad tai yra asmeninis žvaigždės reikalas.

Pasirodžius žvaigždės nuotraukoms iš atostogų Majamyje, kuriose akivaizdžiai matosi, kad plaukai viršugalvyje gerokai praretėję, futbolininko gerbėjai graudžiai atsisveikino su tankių Davido plaukų šukuosenomis, kuriomis jis garsėjo.

Per savo tris dešimtmečius trukusią karjerą D. Beckhamas džiugino gerbėjus įvairiausiomis šukuosenomis – nuo skiauterės, plikai skustos galvos, iki kasyčių ir kuodukų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)