46 m. aktorė, kuriai priklauso prekės ženklas „Goop“, surinko sekso rinkinį nepadoriam savaitgaliui ir negailėdama žarsto patarimus, kaip lovoje patirti kuo daugiau intymių malonumų.

Ekranų žvaigždė, kuri rugsėjo mėnesį ištekėjo už 47 m. Brado Falchuko, savo svetainės skaitytojams pateikė sąrašą prabangių daiktų ir daikčiukų, kurių bendra vertė 4277 dolerių (apytikriai 3774 EUR), ir tarp kurių yra veganinis lubrikantas, masažo aliejus ir sekso žaisliukas iš 24 karatų aukso.

„Balmyard Beauty Romantic Call Body Oil“ aliejų, kurio kaina 82 doleriai (apytikriai 72 EUR), sudaro antioksidacinėmis savybėmis pasižymintys kokosų, sviestmedžių ir saldžiųjų migdolų aliejai, taip pat kinrožių sėklų aliejus. Kaip rašoma, nuo šios priemonės oda tampa švelni ir spindinti.

Taip pat į rinkinį įeina „Betony Vernon Marabou Pleasure Puff Ring“ – žiedas, puoštas įmantriomis marabu plunksnomis, kurio vertė 673 doleriai (apytikriai apytikriai 594 EUR).

Labiausiai finansiškai prieinamas daiktas rinkinyje yra 10-ies prezervatyvų iš 100 proc. natūralaus latekso rinkinys vos už 12 dolerių (apytikriai 10 EUR).

Dar viena priemonė rinkinyje, kuri atitinka Gwyneth gyvenimo būdą, yra „Unbound Jelly“ lubrikantas, pagamintas iš 95 proc. organinių medžiagų, maloniai dvelkiantis vanile.

Brangiausias daiktas rinkinyje – „Lelo Olga“ sekso žaisliukas iš 24 karatų aukso, kuris naudojamas sušyla iki kūno temperatūros. Jo kaina – net 3490 dolerių (daugiau nei 3 tūkst. EUR).

Prabangus Gwyneth siūlomas rinkinys atitinka jos požiūrį į seksą ir vertybes, kurias ji neseniai pasidalijo duodama interviu žurnalui „Glamour“. Interviu ji išsakė savo nuomonę apie seksualinės sveikatos svarbą.

Aktorė, kuri rugsėjį ištekėjo antrą kartą (surengusi slaptą tuoktuvių ceremoniją), pripažino, kad kurdama ir vystydama savo prekės ženklą „Goop“, didžiausią dėmesį skiria moterų seksualinei sveikatai.

TV prodiuserio Brado Gwyneth ištekėjo rugsėjo 29 d. Pora susipažino, kai aktorė pasirodė seriale „Choras“, kurį B. Falčukas kūrė kartu su Ryanu Murphy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)