Nuo 14 m. dirbusi modeliu K. Moss dabar atsisveikino su audringais vakarėliais, kurie buvo neatsiejami nuo jos audringos jaunystės, na bent jau gerokai jų apmažino.

„Išmokau labiau rūpintis savimi, – interviu gruodžio/sausio mėn. „Harper‘s Bazzar“ numeriui sakė 44 m. K. Moss. – Kasdien darau jogą. Nė iš tolo tiek neinu pramogauti (kaip anksčiau). Rūpinuosi oda, kuri kažkokiu būdu atsilaikė. Negeri dalykai, kurių buvo mano gyvenime, įprastai turi padarinių, šiuo požiūriu man dar pasisekė. Bet reikia stengtis.“

K. Moss stabilumo veikiausiai teikia ne tik joga, bet ir ramus požiūris į savo išvaizdą – ji sako nenorinti tarnauti savo įvaizdžiui.

„Manau, padeda tai, kad netraktuoju savęs per daug rimtai. Nereikia tapti grožio verge. Supraskite teisingai – grožio produktus esu pamėgusi labiau nei anksčiau – senstant reikia maskuoti daugiau dalykų – tačiau nesu pametusi galvos.

Net jei kažkur einu, man nesinori klijuotis dirbtinių blakstienų ir pan. Kartais visažistė Pat McGrath sako: „Na, brangute, priklijuokim blakstienas.“ Bet aš niekada neklijuoju netikrų blakstienų.“
Supermodelis davė interviu ir pozavo norvego fotografo Siolve Sundsbio fotosesijai.

Pirmoje nuotraukoje K. Moss vilki „Dolce & Gabbana“ leopardo kailio rašto palaidinę ir mūvi tokio paties rašto tampres, pasipuošus „Bulgari“ juvelyrika.

Antroje nuotraukoje supermodelis dėvi skoningą mados namų „Saint Laurent“ dizainerio Anthony‘io Vaccarello vakarinę suknelę. Trečioje – koketiškai pozuoja su Salvatore Ferragamo drobinėmis kelnėmis.

Interviu K. Moss prisiminė svaiginamą modelio karjerą, kurios metu išgarsėjo su artimomis draugėmis modeliais Naomi Campbell, Linda Evangelista ir Christy Turlington.

Nors ji su bendraamžėmis sulaukė didžiulės sėkmės, sako, kad dabar sunku patikėti, jog tapo garsiu modeliu.

„Neprilygau toms merginoms, – aiškino ji. – Mano ūgis buvo ne toks kaip jų, figūra buvo ne tokia kaip jų, visada buvau kitokia, turbūt todėl mane kviesdavo (į madų šou).

Lilai (jos 16 m. duktė) ir jos draugėms sunkiau – dabar viskas telefonuose, Kardashian matmenys ir pan., visko yra daug daugiau. Tai teikia įkvėpimo, bet ir akimirksniu vertinama. Tiesa, ji mato mane, aš nesu pametusi galvos dėl savo išvaizdos, tikiuosi, visa tai jai praeis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)