Auksine Indijos pora ilgai vadinti D. Padukone ir R. Singh šventė kaip pridera pagal visas savo šalies tradicijas, nepaisant savo modernaus gyvenimo būdo ir žvaigždžių statuso.

Lapkričio 14-ąją ceremoniją jie iškėlė šalia ežero esančioje viloje, kur buvo filmuojami epizodai tokiems filmams kaip „Žvaigždžių karai“ ir „Jamesas Bondas“.

Poros gerbėjus visame pasaulyje ypač nustebino tai, kad neslėpę savo santykių keldami vestuves jie vis dėlto slapukavo.

Kaip bebūtų, kadruose, kuriuose galime matyti besišypsančią Deepiką ir ją švelniai už rankos laikantį mylimąjį, pora atrodo itin laiminga. 32-ejų indiškojo kino žvaigždė ir vos metais vyresnis jos vyras savo prabangioms vestuvėms pasirinko žinomą Indijos dizainerį Sabyasachi Mukherjee. Jis jiems sukūrė visą šventės garderobą.

Kalbama, kad pora itin kruopščiai rinkosi kiekvieną savo šventės detalę. Jiems buvo svarbu, kad vestuvių dieną jie atrodytų nepriekaištingai ir kaip tikros Bolivudo žvaigždės. Taigi, nors visos detalės kol kas nebuvo skelbiamos, spėjama, kad porai vestuvės kainavo solidžią sumą.

Dar kiek anksčiau šį mėnesį jie grįžo iš Italijos į Mumbajų ir kaip tik tuomet pasklido kalbos, kad jie galėjo susituokti.

Deepika yra viena žinomiausių Indijos kino aktorių. Ji jau vaidino daugiau nei 30 juostų. Žinoma Holivude ji tapo dar 2017 metais. Tuomet ji dirbo kartu su Vinu Dieseliu.

Apie savo vestuves su mylimuoju ji pranešė dar anksčiau ir pabrėžė, kad jų vestuvės vyks mėnesio viduryje. Iki vestuvių pora susitikinėjo šešerius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)