Jau beveik metus žiniasklaidoje vis pasirodo pranešimų apie naują moterį D. Šepeliovo gyvenime Jekateriną Tulipovą. Šią vasarą pora kartu poilsiavo Toskanoje. Televizijos laidų vedėjo sūnus iš santuokos su Žana Friske, 2015 metais mirusia nuo vėžio, vyko kartu su tėvu ir jo mylimąja. Skelbiama, kad Jekaterina turi praktiškai to paties amžiaus dukrą Ladą.

Neseniai žurnalistai pastebėjo D. Šepeliovą, J. Tulipovą ir jų vaikus japonų meno parodoje Puškino muziejuje. Pastaruoju metu televizijos laidų vedėją labai domina japonų kultūra. Jekaterina – kūrybinga jauna moteris. Į Maskvą ji atvyko iš Jekaterinburgo. Rusijos sostinėje ji atidarė studiją „Arch. Predmet“, vėliau įsteigė klubą moterims „Kūrybos pusryčiai“. Kartais moteris dirba savo dirbtuvėse „Okrašeno“.

Poros bičiuliai tvirtina, kad Dmitrijaus ir Jekaterinos santykiai rimti, tačiau kol kas tuoktis jie neskuba. Juo labiau, kad jau kartu apsigyveno.

Gandai, kad šie du žmonės užmezgė romantišką draugystę, ėmė sklisti praeitų metų pavasarį. Juos žurnalistai užtiko pusryčiaujančius viename Maskvos restorane. Vakarėlyje pas operos solistę Anną Netrebko ir jos vyrą Jusifą Eivazovą, kuriame apsilankė ir D. Šepeliovas, jam kompaniją taip pat palaikė Jekaterina. J. Tulupova ir D. Šepeliovas savo asmeninio gyvenimo socialiniuose tinkluose neafišuoja, tačiau viešumoje savo laimės slėpti taip pat neketina.

„Dimai ir Katiai viskas klostosi puikiai. Liepos pabaigoje ir praktiškai visą rugpjūtį jie su vaikais ir bičiuliais praleido Italijoje. Buvo išsinuomoję vilą Toskanoje, keliavo po šalį. Jekaterinai didžiausią įspūdį paliko Boboli parkas Florencijoje ir pasivaikščiojimas po Milaną. Tiesa, šis miestas porai ypatingas. Būtent ten praeitų metų sausį D. Šepeliovas atsivežė širdies draugę pirmam bendram romantiškam savaitgaliui“, – „Expeess gazeta“ pasakoja J. Tulupovos draugė.

Priminsime, kad J. Tulipova gimusi Jekaterinburge, nuo vaikystės ji domėjosi metu, lankė dailės mokyklą. Kelerius metus ji gyveno Vladivostoke, studijavo žurnalistiką. Vėliau ji persikėlė į Maskvą, kur baigė dizaino studijas. Mokslus jauna moteris krimto ir užsienyje – Katia dirbo ir mokėsi pas garsų Italijos architektą Umberto Zanetti.

D. Šepeliovas „Pirmame kanale“ veda pokalbių laidą „Na samom dele“. Visą laisvą laiką vyras skiria sūnui Platonui. Nors žmona mirė, kai vaikas dar buvo mažas, berniukas iš tėčio daug žino apie mamą.

Ž. Friskė nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)