Grupės „Laskovyj maj“ direktoriaus teigimu, būtent Mykolas Orbakas buvo vienintelė rusų estrados primadonos meilė.

„Reta Alos Pugačiovos ir jos pirmojo vyro Mykolo Orbako nuotrauka. Aš tikrai žinau tiesą. Jis buvo tas vienintelis vyras, kurį ji kaip moteris iš tiesų mylėjo, kuriam ji pagimdė savo patį mylimiausią vaiką – dukterį Kristiną“, – rašo prodiuseris savo paskyroje „Instagram“ svetainėje.

Kaip pranešė UNIAN, spalį rusų spaudoje pasirodė gandų apie tai, kad Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas skiriasi. Rusų žiniasklaidos duomenimis, galima poros skyrybų priežastis neva yra humoristo romanas su televizijos laidų vedėja Julija Baranovskaja.

Lapkričio 14 d. M. Galkinas pakomentavo gandus apie skyrybas su A. Pugačiova, užsiminęs, kad žiniasklaidos informacija apie jo romaną su J. Baranovskaja neatitinka tikrovės.

Primename, kad M. Galkinas ir A. Pugačiova susituokė 2011 m. gruodžio 23 d.

2013 m. rugsėjo 11 d. pasaulį išvydo jų vaikai Haris ir Liza. Dvynius išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina, bet biologiniai jų tėvai yra Ala ir Maksimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)