Penkiasdešimtmetė žvaigždė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino vaizdo įrašu, darytu viešbučio Abu Dabyje kambaryje.

„Štai aš čia, Abu Dabyje, F1 lenktynėse. Atsivežiau ir sūnų Trey. Smagiai leidžiame laiką, mėgstu kiekvienam vaikui skirti laiko – pabūti dviese“, – vilkėdamas chalatą, kamerai pasakoja W. Smithas.

„Tą dabar ir darome, sūnaus ir tėvo laikas F1. Ir jis man netikėtai pareiškia: „Žinai ką, tėti? Ką tik supratau, kad tu ne vien mano tėtis. Tu ir mano geriausias draugas“. Buvau pritrenktas. Išlemenau, kad taip gali būti“, – trandydamas ašaras pasakoja garsus vyras.

Prieraše prie įrašo trijų vaikų tėvas pridėjo: „Mūsų santykiai su Trey tikrai ne visada buvo tokie. DAUG METŲ PO SKYRYBŲ SU JO MAMA turėjome sunkumų. Jis jautėsi išduotas, apleistas. Didžiulė laimė džiaugtis atkurtais tėvo ir sūnaus santykiais.”

W. Smithas 26 metų Tray motiną Sheree Zampino vedė 1992 metais, pora 1995 metais išsiskyrė. Nepaisant skyrybų, W. Smithas su buvusia žmona palaiko labai draugiškus santykius – kaip ir jo dabartinė sutuoktinė Jada Pinkett Smith.

Filmo „Vyrai juodais drabužiais“ aktorius praeitą savaitę buvusią žmoną su gimtadieniu pasveikino socialiniame tinkle „Instagram“: „Su gimtadieniu, @shereezampino. Tu geriausia mama pasaulyje. Mylim tave“.

Jis taip pat paskelbė ir buvusių sutuoktinių nuotrauką su jų tuomet naujagimiu mažyliu Trey.

47 metų J. Pinkett Smith taip pat Sh. Zampino palinkėjo gražaus gimtadienio. Gegužę dabartinė ir buvusi W. Smitho sutuoktinės susitiko pokalbių laidoje, kur kalbėjosi apie savo santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)