Kai spalį buvo paskelbta, kad princas Harry su žmona Meghan Markle pavasarį sulauks šeimos pagausėjimo, stebėtojai skubiai atliko skaičiavimus ir pareiškė, kad gimdymo laukiama balandžio pabaigoje.

Kaip teigia astrologė, dirbusi su Harry motina Velso princese Diana, ji prognozuoja, kad kūdikis gims bent mėnesiu anksčiau.

Per interviu „Tatler" Debbie Frank, pažinojusi Dianą paskutinius aštuonerius jos gyvenimo metus, teigia nesanti tikra, jog balandžio pabaiga yra teisinga prognozė.

D. Frank garsėja kaip teisinga karališkųjų gimdymų spėjikė: ji buvo teisi, kada gims princas George'as.

Kensingtono rūmai žinią apie Meghan nėštumą išplatino spalio 15 dieną. Karališkosios poros įprastai naujieną paskelbia sulaukusios antrojo trimestro.

Astrologės teigimu, ji negalinti pasakyti, ar Harry ir Meghan gims berniukas ar mergaitė, tačiau minčių, kada vyks gimdymas, turinti.

„Vieną dalyką jaučiu labai stipriai: kūdikis gims anksčiau, nei visi tikisi. Tikrai nemanau, kad teks laukti iki balandžio pabaigos", – teigia astrologė.

Žurnalistams susisiekus su Kensingtono rūmais, jie komentuoti situacijos nepanoro.

Žvaigždžių astrologė D. Frank su princese Diana dirbo nuo 1989 metų iki pats jos tragiškos žūties 1997 metais.

Diana labai domėjosi ir tikėjo astrologija, dažnai naudojosi astrologės paslaugomis. Ji dažnai kliaudavosi D. Frank sugebėjimais, norėdama perprasti Charleso santykius su Camilla Parker Bowles ir atvirai su ja kalbėdavusi apie sutuoktinio paklydimus.

Draugystei sutvirtėjus, kaip teigia D. Frank, Diana jai skambindavusi ir po tris kartus per dieną ir klausdavusi patarimo, kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje.

Kaip ir princas George'as, princesė Diana pagal horoskopą buvo Vėžys, o tai lėmė itin stiprius motiniškus ir globėjiškus jausmus.

„Ji buvo labai motiniška. Ji buvo motina ne tik savo dviem sūnums, bet ir visiems aplinkiniams. Ji visada labai rūpinosi kitais žmonėmis", – prisimena astrologė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)