Būtent šią dieną garsiausi šou pasaulio atstovai Junginėse Amerikos valstijose pasakoja, kam ir už ką yra dėkingi savo gyvenime. Kartu tai ir proga parodyti, ką brangiausio jie turi.

Supermodelių Bellos ir Gigi Hadid tėvas ir milijonierius Mohamedas Hadid pasidalijo savo švenčiančios šeimos gyvenimo akimirkomis.

Tradicinėje vakarienėje dalyvavo ir Bella Hadid. Tiesa, šios šeimos modeliai ne kartą buvo kritikuojami dėl arabų ir amerikiečių kultūrų maišymo. Jos ne kartą puošė garsiausių Arabijos žurnalų viršelius. Kritikai sakė, kad jos gali prisiminti savo arabiškas šaknis tik dėl populiarumo siekimo.

Tačiau ne paslaptis, kad gražuolės augo Amerikoje ir ši kultūra joms ir jų šeimai yra itin artima.

Bella "Instagram" išpublikavo ir seną šeimos nuotrauką, kurioje jų šeima prieš daugelį metų švenčia Padėkos dieną.

Bellos Hadid šeima

Padėkos diena yra ypatinga šventė ir Kardashianų namuose. Kris Jenner įvedė tradiciją šią dieną minėti ypatingai. Šįkart susibūrė visa giminė, o Kourtney dėkojo už galimybę švęsti su artimiausiais žmonėmis, ir išpublikavo nuotrauką, kurioje šalia jos matyti trys vaikai bei buvęs jos mylimasis ir vaikų tėvas Scottas Disickas.

Neseniai mama tapusi Khloe Kardashian šįkart dėkojo už dukrelę True. Ji nuotraukoms pozavo su savo šeima ir džiaugėsi, kad šįkart švenčia visi kartu.

Iš tos pačios šventės nuotraukomis dalijosi ir Khloe mylimasis Tristanas. Jis džiaugėsi galėdamas švęsti kartu su savo šeima ir siuntė geriausius linkėjimus visiems kitiems. Tiesa, prieš pat judviejų dukrelės True gimimą Tristanas įsivėlė į neištikimybės skandala.

Jo mylimoji ilgai svarstė, tačiau vardan mergaitės nutarė neardyti šeimos ir atleido mylimajam neištikimybę.

Įspūdingoje Kardashianų šventėje namuose dalyvavo ir Kylie Jenner su savo šeima. Ji dalijosi kadrais iš vakarienės, o vėliau išpublikavo kadrus, kuriuose ji apsikabinusi savo šeimą.

Nedaugžodžiaudama žinoma moteris rašė, kad būtent už juos ir buvimą šalia ji yra labiausiai dėkinga savo gyvenime.

Tuo tarpu JAV prezidento Donaldo Trumpo dukra Ivanka Trump Padėkos dieną sutiko su savo šeima. Moteris parodė, kaip Baltuosiuose rūmuose atrodo šios tradicinės amerikiečių šventės šventimas. Jos socialinių tinklų paskyroje - kalakutas ir plačios šeimos narių šypsenos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)