Skelbiama, kad K. Cattral labai liūdėjo, kad jai buvo mokama mažiau nei Sarah Jessicai Parker, tiek seriale, tiek dviejuose filmuose vaidinusiai Carrie Bradshaw.

„Sekso ir miesto“ vykdomasis prodiuseris Michaelas Patrickas Kingas patvirtino, kad Sarah Jessicai buvo mokamas didesnis honoraras nei jos kolegėms, nes ji buvo įvardijama kaip pagrindinė serialo žvaigždė.

„Jei Sarah Jessica nebūtų ta šviesiaplaukė žvaigždė, serialo iš viso nebūtų, čia svarbiausias dalykas. Kim tikrai nebuvo pačioje savo karjeros viršūnėje, Kristin jai taip pat nusileido žinomumu, Cynthia tuo metu daugiausia dirbo teatre, tad jų sutartys ir honorarai atspindėjo realią situaciją“, – teigia prodiuseris.

Ir nors Cynthia Nixon, vaidinusi Mirandą, ir Kristina Davis, vaidinusi Charlotte, buvo visai patenkintos sąlygomis, tačiau Kim, kuri prieš tai jau dirbo kine, niekada negalėjo susitaikyti su tokia tariama neteisybe.
„Serialui įgaunant pagreitį, visi tapo viena didele šeima. Kristina, Cynthia ir Sarah Jessica artimai susidraugavo, o Kim prie jų niekada nepritapo, nenorėjo pritapti. Kristin ir Cynthia tapo žinomesnės. Be to, puikiai suprato, kad pirmuoju smuiku griežė ir grieš ne kas kitas, o Sarah Jessica“, – paaiškina M. P. Kingas.

Nors honorarai ir augo, Kim vis tiek buvo nepatenkinta, nes S. J. Parker ir toliau uždirbo daugiausiai.

Filmo "Seksas ir miestas" aktorės

„Manau, kad Kim iš esmės net nebuvo svarbu, kiek augo jos honoraras, nes ją labiausiai erzino nelygybė”, – konstatuoja prodiuseris.

Praeitų metų rugsėjį „DailyMailTV“ atskleidė, kad likus kelioms dienoms iki filmo „Seksas ir miestas“ filmavimo pradžios“, K. Cattral pareiškė besitraukianti. Vėliau paaiškėjo, kad „Warner Bros“ ji buvo iškėlusi ultimatumą, tačiau pati aktorė šį faktą neigia. Žurnalistas Jamesas Andrew Milleris daugiau apie jos planus papasakojo savo tinklalaidėje „Origins“. Jis šiek tiek papasakojo ir tai, koks galėjo būti trečiasis filmas.

Naujausiame filme „Seksas ir miestas“ turėjo klostytis dramatiški įvykiai: kūrėjai norėjo pačioje filmo pradžioje Poną Šaunųjį numarinti: jis turėjo mirti duše nuo širdies smūgio, o visas filmas turėjo pasakoti, kaip žavioji Carrie ištveria savo gyvenimo meilės netektį.

Filmo "Seksas ir miestas" aktorės

Dramatiškas scenarijus galėjo būti dar viena priežastis, kodėl Kim nusprendė nesifilmuoti trečiame „Sekso ir miesto“ filme, nes jame didžiausias dėmesys skiriamas būtent Carrie, o ne keturių pagrindinių veikėjų draugystės linijai.

J. A. Milleris teigia: „Kim artimi žmonės įsitikinę, kad filmo scenarijus buvo nepalankus Samanthos personažui. Jie akcentuoja faktą, kad beveik pačioje filmo pradžioje nuo širdies smūgio duše miršta Ponas Šaunusis, o likusi juosta pasakoja, kaip Carrie įveikia netekties skausmą, o ne apie keturių moterų draugystę“.

53 metų S. J. Parker praeitais metais patvirtino, jog buvo parengtas „nuostabus, už širdies griebiantis, jausmingas ir labai aktualus scenarijus“, tačiau trečio „Sekso ir miesto“ filmo nebus.

Nora didžioji dalis komandos prisipažino esantys sužlugdyti sprendimo trečio filmo nekurti, Chrisas Nothas, atlikęs Pono Šauniojo vaidmenį, nebuvo labai sugniuždytas.

Filmo "Seksas ir miestas" aktorės

Kalbėdamas apie trečią filmą, Ch. Nothas tinklalaidei „Origins“ sakė: „Tiesiog negaliu pakęsti nuvalkiotų nesąmonių. Man tas scenarijus iš karto pasirodė sentimentalus ir perdėtai saldus“.

Nepaisant to, aktorius pripažįsta, kad dviejų pirmųjų dalių scenarijai, jo galva, buvo puikūs. Filmai uždirbo atitinkamai 415 mln. dolerių ir 288 mln. dolerių. 2008 ir 2010 metais pasirodžiusios juostos tapo savotišku šešis sezonus nuo 1998 iki 2004 metų kurto serialo tęsiniu.
Veikėjai, mylimi visame pasaulyje, buvo sukurti 1997 metais rašytojos Candace Bushnell. Deja, skelbiama, kad daugiausia prie sprendimo nekurti trečio filmo prisidėjo aktorių nesutarimai dėl honorarų.

Šaltiniai žurnalistą informavo, kad S. J. Parker, K. Cattral, C. Nixon ir K. Davies turėjo gauti po milijoną dolerių ir dalintis filmo pelną kartu su kūrėju M. P. Kingu. Aktorės nusprendė, kad taip nesąžininga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)