Dabar jau buvusiai porai artimi šaltiniai teigia, kad Paris nutraukė santykius su Chrisu prieš kelias savaites. Jiedu susižadėjo metų pradžioje per kelionę į Aspeną, prieš tai susitikinėjo maždaug metus.

Šaltinių teigimu, Paris suvokė, kad Chrisas nėra jos žmogus, o santykiai klostėsi pernelyg greitai. Paris tikisi, kad jiems pavyks likti draugais, ir linki Chrisui viso ko geriausio.

Prieš dvi savaites garsenybė vis dar mūvėjo du milijonus dolerių (1,75 milijono eurų) kainuojantį sužadėtuvių žiedą, o paklausta, ar viskas gerai santykiuose su Chrisu ir vestuvėmis, atsakė teigiamai.

Prieš porą mėnesių žurnalistai teiravosi Paris motinos Kathy Hilton, kodėl poros vestuvės buvo atidėtos, ir ji pateikė, regis, suprantamą priežastį.

Tai jau antros P. Hilton sužadėtuvės. 2005 metais ji ketino ištekėti už Pariso Latsiso, tačiau sužadėtuvės nutrūko.

Paris apie nutrauktas sužadėtuves su Chrisu ką tik prakalbo socialinėje žiniasklaidoje. Čia įkėlė savo, apsivilkusios kaip Marilyn Monroe, nuotrauką ir pacitavo savo mėgstamą garsenybę: „Manau, kad viskas vyksta ne be priežasties. Žmonės keičiasi, kad išmoktume paleisti. Situacija komplikuojasi, kad vertintume ją tada, kai viskas gerai. Tikime melu, kad galų gale išmoktume pasitikėti nieku kitu, tik savimi. Ir kartais blogi dalykai subyra, kad galėtų susiklijuoti geri“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)