23-iuose romanuose Jackas Reacheris apibūdinamas kaip 1,98 m ūgio vyras.

L. Childo teigimu, po 2012 m. filmo „Jackas Reacheris“ (kuriame vaidino ir garsi aktorė Rosamund Pike) ir 2016 m. tęsinio „Jack Reacher: Never Go Back“ („Jackas Reacheris: Nesidairyk atgal“), tūkstančiai žiūrovų skundėsi, kad 56 m. T. Cruise‘as, kurio ūgis – 1,74 m, netinka šiam vaidmeniui.

Kituose filmuose pagal romanus J. Reacherį turėtų įkūnyti kitas, gerokai aukštesnis aktorius, o filmus rodys mažesniuose ekranuose.

L. Childas sakė BBC: „Man tikrai patiko dirbti su T. Cruise‘u, jis šaunus žmogus. Bet vis tik skaitytojai teisūs – Reacherio ūgis yra svarbus jo asmenybės bruožas. Knygose rašau, kad J. Reacheriui įėjus į kambarį žmogui pasidaro nejauku. O T. Cruise‘as, kad ir koks talentingas būtų, šios fizinės savybės neturi. Filmų su T. Cruise‘u nebebus. Mes rodysime juos per interneto televiziją „Netflix“ ar panašiai. <...> filmai bus su kitu aktoriumi. Norėčiau, kad visi T. Cruise‘u nepatenkinti skaitytojai man padėtų – dalyvautų renkant naują aktorių TV serialui. Mes pradėsime naują etapą ir pasistengsime rasti tinkantį vyrą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)