Kad fantomo Antano pasirodymas yra geresnis negu Dovilės kaip visada nusprendė TV3 žiūrovai. Tiesioginės koncerto transliacijos metu jie balsavo trumposiomis žinutėmis. Rezultatu 5658 - 1706 „Danguj“ jie paliko Antaną. Ant žemės – Dovilę.

„Liūdžiu. Liūdžiu labai labai“, - tik taip savo likimą „Danguje“ komentavo laisva, nesuvaržyta ir nevaržoma Dovilė.

Septintosios savaitės finalistus Kauno klube „Oazė“ vertino B.Dvariono muzikos mokyklos direktorė Laimutė Užkuraitienė radijo stoties „Radiocentras“ programų direktorius Donatas Bučelis ir muzikos prodiuseris Dalius Pletniovas. Suskaičiavus jų balsus, „Dangaus“ septintosios savaitės lyderiu tapo Virgis. Jis surinko 34 komisijos balsus.

Virgis gyvo garso koncerte „Dangaus“ savaitės finalo scenoje kaip solistas pasirodė jau ketvirtą kartą. Vyriausias „Dangaus akademijos“ studentas prisipažino nebijąs nei iškristi, nei pralaimėti, tačiau palikti profesionaliųjų „Dangaus“ studijų teigė dar nenorintis. „Man ypač svarbu užlipti ant scenos ir visus per visus pasirodymus publikai atiduodu save visą. Šįkart man tekusią dainą „Gal ir teks bučiuot“ pasistengiau parengti kaip galėdamas geriau. Atsižvelgiau į tai, kad lėtų kūrinių ir koncerte taip bus užtektinai, tad savąją aranžavau trankiai ir energingai, tiesiog tikro roko stiliumi“, - apie savaitę trukusias repeticijas sakė Virgis. Ir neapsiriko. Jis laimėjo. Žiūrovams – irgi. Šie atidavė Virgiui trečią vietą. Į „Dangų“ Virgis grįžo su 42 naujais taškais.

Antrąja vieta, pagal komisiją, pasidalino Vaidas ir Rasa.

Raselė iki šiol „Dangaus“ gyvo garso koncertuose sugebėdavo pavergti ir publiką, ir komisiją. Šį kartą ji dainavo „Lemon Joy su Irma“ kūrinį „Balta meilė“. Pasikvietusi duetui Joną, Rasa surengė originalų šou. „Iš pradžių galvojome, kad puiku būtų dainą atlikti plačioje lovoje, bet galiausiai suderėjome bent dėl sofos“, - apie ruošimosi užkulisius prieš koncertą šypsodamasi pasakojo Rasa. Jos naujai ir vėl netikėtai atliktą „Baltą meilę“ geriausiai įvertino Dalius Pletniovas, skyręs 10 taškų. Laimutė Užkuraitienė Rasai atidavė 8 balus. TV3 žiūrovai Rasai skyrė antrą vietą.

Vaidas jam skirtą grupės „Empti“ kūrinį „Pabandyk“ atliko kartu su Rasele ir Virgiu. „Vis stengiuosi, kad komisijai ir žiūrovams patikčiau taip, kaip patį pirmą kartą su „Myliu“. Tikiuosi, šiandien pasiseks“, - spėjo Vaidas iki koncerto likus kelioms valandoms. Pabandė ir ... pasisekė. Jam savo balsus atidavė Laimutė Užkuraitienė (10) ir Dalius Pletniovas (8).

Donatas Bučelis aukščiausią įvertinimą (12 balų) šįkart skyrė Jonui. Prieš koncertą Kauno laisvalaikio ir pramogų centre „Oazė“ Jonas sakė, kad jaučiasi taip stipriai, kaip dar niekada iki šiol. „Pagaliau gavau dainą, kurią tik išgirdęs įsimylėjau. Todėl neruošiau jokio specialaus šou, scenos puošmenų ar atrakcijų. Atliekant „Sielos“ dainą „Vieną naktį“, mano koziris – nuoga širdis“, - laukdamas žiūrovų palaikymo pasakojo Jonas. Publika jį išgirdo – už Joną balsavo daugiausiai TV3 žiūrovų.

Paklaustas, kas šį kartą jo manymu galėtų palikti „Dangų“, publikos favoritas Jonas samprotavo: „Arba Dovilė, arba Virgis. Dovilė – dėl savo būdo, o Virgis – dėl dainos, kurioje susipynė gausybė stilių. Juk, norėdamas patikti visiems, kartais gali neįtikti nė vienam“. Teisus jis buvo dėl Dovilės. TV3 žiūrovams ji patiko mažiausiai. Į sceną kovai su fantomu ji užipo su mėgstamiausia kantri stiliaus daina.

„Stengiausi iš visų jėgų, dariau viską, ką sugebėjau – nuo artistiškų teatro rūbų iki choreografijos su net keturiais šokėjais. Bet vis dėlto liūdnai pagalvoju - galiu būti paskutinė, mat žiūrovams esu naujokė. O iškristi tikrai nenoriu – dar turiu daug idėjų, dar labai noriu čia mokytis, dar daug ko neparodžiau. Žodžiu, namo man dar ne laikas“, - sakė Dovilė. Ji dar prieš koncertą nuoširdžiai prisipažino, kad labai norėtų gauti taškų ir iš komisijos: „Visi studentai yra toje mūsų taškų lentelėje, o manęs ten nėra. Džiaugčiausi „kabėdama“ joje nors paskutinė“. Dovilė atliko šlagerį „Raganų puota“. Ir liko... įvertinta. Iš komisijos jai balsų skyrė „Radiocentro“ programų direktorius Donatas Bučelis - 8. Ir iškrito iš „Dangaus“, nes žiūrovai norėjo būtent taip. „Dangus“ neteko dar vieno talento. Liko dar stipresni. Iki kitos savaitės finalo.